Latest Posts

Rast se reunește cu G-Drive Racing pentru Rolex 24 la Daytona

Vizualizări: 16427

Rene Rast, multiplu campion DTM, va reveni la competiția de prototipuri în Rolex 24 2022 de la Daytona cu G-Drive Racing.

Participantul rus, continuând parteneriatul cu Algarve Pro Racing, își va face debutul în deschiderea sezonului IMSA WeatherTech SportsCar Championship, ca parte a pregătirilor pentru revenirea la Campionatul Mondial de Anduranță FIA cu un singur Oreca 07 LMP2 în sezonul viitor.

Acesta va rula două Orecas la clasa LMP2 la Daytona, cu Rast alăturat în înscrierea pe locul 26 de fostul pilot IndyCar Ed Jones, absolventulul de Formula 3 Oliver Rasmussen și Francois Heria, clasat cu bronz.

Cea de-a doua mașină va fi împărtășită de veteranul de Formula 2 Luca Ghiotto, câștigătorul cursei din Seria Europeană Le Mans James Allen, pilotul de curse FIA ​​F3 Tijmen van der Helm în vârstă de 17 ani și Jon Falb, care a câștigat titlul LMP2 Pro-Am cu G-Drive by APR în acest sezon.

Rast, în vârstă de 35 de ani, urmează să facă prima sa ieșire într-un prototip de la Daytona 2019 cu Mazda, înaintea rolului său de conducere a dezvoltării viitoarei curse LMDh 2023 de la Audi.

Câștigător de clasă la Daytona în 2016 cu Audi R8 de la Magnus Racing în clasa GT Daytona, Rast a terminat pe locul trei în 2017 într-un Riley condus de Spirit of Daytona Racing.

A fost un pilot obișnuit în G-Drive în timpul sezonului 2016 WEC, luând o singură victorie în Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Rast se reunește cu G-Drive Racing pentru Rolex 24 la Daytona

Directorul echipei G-Drive, Roman Rusinov, nu va concura la Daytona, dar a salutat adăugarea lui Rast în echipă.

„G-Drive Racing a fost cea mai de succes echipă din clasa LMP2 în ultimul deceniu, așa că interesul pentru prima noastră participare la 24 de ore de Daytona a fost foarte mare”, a spus el.

„Ca întotdeauna, am abordat cu atenție alegerea piloților și cred că am adunat cea mai bună echipă posibilă, care este un amestec de tinerețe și experiență.

„Sunt deosebit de bucuros că prietenul meu Rene Rast s-a întors în echipa noastră. Viteza, experiența și succesul său trecut la Daytona îl fac extrem de valoros pentru echipă și sunt sigur că avem toate ingredientele pentru victorie în acest eveniment iconic.”

Echipajele WEC United Autosports, DragonSpeed, Racing Team Nederland și High Class Racing s-au angajat deja să introducă mașinile LMP2 la Daytona.

Mai multe ştiri despre IMSA găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss