Latest Posts

Rast se alătură campionilor în exercițiu WRT pentru sezonul 2022 WEC

Vizualizări: 15926

Triplul Campion DTM, Rene Rast, va fi principalul pilot al WRT pentru două mașini în clasa LMP2 a Campionatului Mondial de Anduranță FIA din 2022.

Rast, care conduce, de asemenea, dezvoltarea challenger-ului Audi LMDh pentru 2023, va împărtăși mașina Oreca 07-Gibson #31 de la WRT cu campionul LMP2 Robin Frijns și fostul pilot de Formula 2 Sean Gelael. Acesta ar marca primul sezon al pilotului de 35 de ani în WEC de când a contestat o parte de campanie cu echipa G-Drive LMP2 în 2016, câștigând finala din Bahrain alături de Alex Brundle și proprietarul echipei Roman Rusinov.

Conducerea lui Rast la WEC va veni peste angajamentele sale existente cu Abt Sportsline în DTM, unde va reveni în 2022 după o pauză de un sezon. „Sunt foarte fericit să fiu în WEC cu echipa campioană”, a spus Rast. „Evident, cunosc foarte bine Team WRT și știu cât de buni sunt. „Aștept cu nerăbdare să lucrez din nou cu ei și cu colegii mei de echipă, Sean și Robin, care sunt doi piloți excelenți și rapizi. „Sperăm că putem avea un mare succes împreună și să repetăm ​​ceea ce a realizat echipă anul trecut.”

WRT Oreca

Ferdinand Habsburg, care a câștigat anul trecut titlul LMP2 alături de Frijns și Charles Milesi, va trece la noua înregistrare WRT #41, care va rula în colaborare cu RealTeam, în parteneriat cu Norman Nato și Rui Andrade. Habsburg ocupă, în esență, locul eliberat de câștigătorul cursei de 24 de ore de Le Mans 2013, Loic Duval, care va urca în divizia Hypercar anul acesta cu Peugeot. „Dacă funcționează, de ce să-l schimbi?”, a spus Habsburg, care a concurat și pentru WRT în DTM în 2020.

„WRT a devenit ca o a doua familie pentru mine în ultimii doi ani, așa că a fost o idee să continuăm cu ei pentru a ne apăra titlurile împreună și nu există o opțiune mai bună de ales decât campionii în exercițiu. „Am pus ștacheta sus anul trecut, dar știu de ce sunt capabili. Sunt foarte încântat să împărtășesc mașina REALTEAM cu Rui și Norman și abia aștept să pornesc în Sebring!”

WRT a câștigat dublul titlul de 24 de ore de Le Mans/LMP2 în sezonul său inaugural al competiției de prototipuri din 2021, continuând în același timp implicarea în cursele GT3 cu Audi. Echipa belgiană a fost înclinată să devină una dintre echipele partenere ale Audi atunci când producătorul german revine în eșalonul de vârf al curselor de mașini sport pentru prima dată din 2016.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Suntem încântați să dezvăluim formațiile noastre complete pentru 2022 FIA WEC și să adăugăm nume atât de grele; toți piloții cu CV-uri grozave, abilități grozave și familiarizați cu echipa”, a spus directorul echipei Vincent Vosse. „Avem o sarcină dificilă în fața noastră, deoarece repetarea succesului pe care l-am avut în prima noastră campanie FIA ​​WEC nu va fi ușoară. Aceste formații puternice vor fi utile pentru a face față concurenței puternice anticipate, deoarece jocul crește dramatic în FIA WEC înainte de 2023.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Anduranță găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss