More

  Latest Posts

  Rast se alătură campionilor în exercițiu WRT pentru sezonul 2022 WEC

  Triplul Campion DTM, Rene Rast, va fi principalul pilot al WRT pentru două mașini în clasa LMP2 a Campionatului Mondial de Anduranță FIA din 2022.

  Rast, care conduce, de asemenea, dezvoltarea challenger-ului Audi LMDh pentru 2023, va împărtăși mașina Oreca 07-Gibson #31 de la WRT cu campionul LMP2 Robin Frijns și fostul pilot de Formula 2 Sean Gelael. Acesta ar marca primul sezon al pilotului de 35 de ani în WEC de când a contestat o parte de campanie cu echipa G-Drive LMP2 în 2016, câștigând finala din Bahrain alături de Alex Brundle și proprietarul echipei Roman Rusinov.

  Conducerea lui Rast la WEC va veni peste angajamentele sale existente cu Abt Sportsline în DTM, unde va reveni în 2022 după o pauză de un sezon. „Sunt foarte fericit să fiu în WEC cu echipa campioană”, a spus Rast. „Evident, cunosc foarte bine Team WRT și știu cât de buni sunt. „Aștept cu nerăbdare să lucrez din nou cu ei și cu colegii mei de echipă, Sean și Robin, care sunt doi piloți excelenți și rapizi. „Sperăm că putem avea un mare succes împreună și să repetăm ​​ceea ce a realizat echipă anul trecut.”

  WRT Oreca

  Ferdinand Habsburg, care a câștigat anul trecut titlul LMP2 alături de Frijns și Charles Milesi, va trece la noua înregistrare WRT #41, care va rula în colaborare cu RealTeam, în parteneriat cu Norman Nato și Rui Andrade. Habsburg ocupă, în esență, locul eliberat de câștigătorul cursei de 24 de ore de Le Mans 2013, Loic Duval, care va urca în divizia Hypercar anul acesta cu Peugeot. „Dacă funcționează, de ce să-l schimbi?”, a spus Habsburg, care a concurat și pentru WRT în DTM în 2020.

  „WRT a devenit ca o a doua familie pentru mine în ultimii doi ani, așa că a fost o idee să continuăm cu ei pentru a ne apăra titlurile împreună și nu există o opțiune mai bună de ales decât campionii în exercițiu. „Am pus ștacheta sus anul trecut, dar știu de ce sunt capabili. Sunt foarte încântat să împărtășesc mașina REALTEAM cu Rui și Norman și abia aștept să pornesc în Sebring!”

  WRT a câștigat dublul titlul de 24 de ore de Le Mans/LMP2 în sezonul său inaugural al competiției de prototipuri din 2021, continuând în același timp implicarea în cursele GT3 cu Audi. Echipa belgiană a fost înclinată să devină una dintre echipele partenere ale Audi atunci când producătorul german revine în eșalonul de vârf al curselor de mașini sport pentru prima dată din 2016.

  „Suntem încântați să dezvăluim formațiile noastre complete pentru 2022 FIA WEC și să adăugăm nume atât de grele; toți piloții cu CV-uri grozave, abilități grozave și familiarizați cu echipa”, a spus directorul echipei Vincent Vosse. „Avem o sarcină dificilă în fața noastră, deoarece repetarea succesului pe care l-am avut în prima noastră campanie FIA ​​WEC nu va fi ușoară. Aceste formații puternice vor fi utile pentru a face față concurenței puternice anticipate, deoarece jocul crește dramatic în FIA WEC înainte de 2023.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Anduranță găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss