Latest Posts

Raport VTM Câmpulung – sâmbătă – By Silviu Dumitrescu.

Vizualizări: 18571

Prima zi la Câmpulung a fost una bună, dar cu peripeţii. La prima urcare electromotorul s-a stricat şi, până când a fost înlocuită piesa, am ratat 2 urcări pe traseul relativ nou pentru mine.

Raport VTM Câmpulung - sâmbătă - By Silviu Dumitrescu.

A fost nevoie, pentru a remedia problema, să demontăm jumătate din maşină şi să desfacem cutia de viteze.

Raport VTM Câmpulung - sâmbătă - By Silviu Dumitrescu.

Ulterior am revenit pe traseu, dar la ultima urcare am frânat foarte târziu la săritoarea din primul viraj şi am fost aproape să lovesc maşina. Am reuşit să o redresez şi să plec mai departe, dar am pierdut timp preţios. Cu toate astea, la finalul zilei am reuşit să am cel de-al treilea timp, în urma lui Andrei iar mâine va fi, cu siguranţă, o zi şi mai bună, cu rezultate mai bune.

Raport VTM Câmpulung - sâmbătă - By Silviu Dumitrescu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Photocredit: Silviu Dumitrescu.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss