Latest Posts

Rallye Team Spain este intrarea de top FIA ERC în timp ce Bassas și Llarena strălucesc

Vizualizări: 27738

Succesul Rallye Team Spain a continuat cu obținerea râvnitului premiu FIA European Rally Championship pentru echipe în 2020. Inițiativa de susținere a talentelor din partea federației spaniole de motorsport RFEDA (Real Federación Española de Automovilismo) i-a ajutat pe tinerii Efrén Llarena și Pep Bassas să urce de la nivel național la internațional cu premii ERC3 Junior în 2018 și 2020, după ce au obținut titlul Spanish Beca Júnior R2 în 2017 și respectiv 2019.

Într-adevăr, Llarena, în vârstă de 25 de ani, a creat o impresie atât de puternică în timpul campaniei sale ERC3 Junior din 2018, încât s-a găsit sprijin pentru a-i permite să finalizeze un al doilea sezon ERC3 Junior în 2019. După ce a câștigat titlul, Llarena a avansat în ERC1 Junior cu copilotul său de lungă durată, Sara Fernández, în 2020 și a terminat pe poziția a treia în clasament, cu un Citroën C3 R5. Între timp, Bassas a ocupat locul doi în ERC3 Junior alături de Axel Coronado, conducând un Peugeot 208 Rally4 după ce a câștigat clasa susținută de Pirelli la Rally Fafe Montelongo.

Odată cu extinderea Rallye Team Spain la două mașini în 2020, pentru a-i acomoda pe Bassas, în vârstă de 27 de ani, și pe Llarena, s-a ivit șansa unei încercări de a câștiga Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe, cu puncte obținute de Bassas și Llarena, suficiente pentru a învinge Saintéloc Junior Team, de pe locul doi și Estonian Autosport Junior Team, de pe locul trei.

Manuel Aviñó, președintele RFEDA, a declarat: „Ne simțim cu adevărat mulțumiți ca fiind campioni ai echipelor FIA ERC într-un sezon atât de ciudat ca acesta. Într-un context normal, am fi avut șansa de a lupta cu Pep Bassas și Axel Coronado până la ultima rundă pentru Campionatul FIA ERC3 Junior. La sfârșitul zilei, nu a fost posibil, așa că aceasta este o mare onoare pentru Rallye Team Spain în 2020.

„Efrén, Sara, Pep și Axel au făcut tot posibilul în fiecare raliu în a doua jumătate a sezonului, iar titlul echipelor FIA ERC este cel mai bun premiu pentru tot efortul depus de toți oamenii, instituțiile și sponsorii implicați în acest proiect uimitor.”

„Să lucrăm pentru anul viitor cu titlurile FIA ​​ERC1 Junior și FIA ERC3 Junior ca fiind obiectivul principal. Alejandro Cachón, campionul Spanish Beca Júnior R2, în vârstă de 21 de ani, urmează să se alăture echipei pentru 2021. A câștigat experiență în timpul primului său program național, dovedindu-și abilitățile de la început și, de asemenea, la Raliul Islas Canarias de luna trecută, unde a condus pentru prima oară o mașină 4WD. El are un mare potențial și putem obține rezultate excelente cu el. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Llarena și Bassas reflectă la o treabă bine făcută

„Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe a făcut parte din obiectivele Rallye Team Spain pentru acest sezon”, a spus Efrén Llarena. „Era complet clar pentru mine și Sara că atunci când Pep și Axel urmau să se alăture echipei, vom obține acest titlu. Este fantastic ca proiectul să reușească din nou într-un campionat atât de exigent precum ERC pentru al doilea sezon consecutiv. ”

Pep Bassas a spus: „Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe este o mare realizare pentru proiectul Rallye Team Spain. Cu toții ne-am concentrat asupra lui de la începutul sezonului, dar, în același timp, am avut o idee foarte clară asupra dificultăților provocării respective la începutul carierei noastre internaționale, fără experiență anterioară în evenimente ERC. Cu toate acestea, am avut încredere în noi și suntem cu adevărat mândri că Rallye Team Spain a fost încoronată echipa campioană în ERC. Am fost determinat să dau înapoi tot sprijinul extraordinar primit în acest sezon de la oamenii din Rallye Team Spain. Sunt complet recunoscător. A fost cu adevărat special. Multe mulțumiri!”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss