Latest Posts

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

Vizualizări: 20179

În weekendul 14-15 noiembrie a avut loc o nouă etapă de Rallycross, organizată la Micești, în județul Argeș. A fost un sfârșit de săptămână foarte bun obținând pentru prima dată în cei aproape doi ani de participat în competiții locul I la finalul unei etape. De asemenea, a fost o etapă și mai deosebită pentru mine, deoarece a concurat și tatăl meu.

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

Circuitul de la Micești este unul nou și pot spune ca am rămas plăcut surprinsă de acesta, având atât viraje de viteză, cât și de îndemânare. Stând într-un capăt al pistei era destul de greu să-ți dai seama unde este celălalt capăt. Lungimea și lățimea pistei erau generoase, având timp pe durata unui singur tur pentru a efectua mai multe manevre, de exemplu depășirea unui alt concurent. Cât despre suprafața de concurs, în prima zi a fost predominant noroi, dar fiind însorit după câteva treceri s-a uscat, chiar s-au format șleauri în unele porțiuni. La finalul primei zile circuitul nu era în cele mai bune condiții, iar organizatorii s-au ocupat și au remediat problemele majore, astupând câteva gropi. În cea de-a doua zi circuitul a fost într-o stare mai bună, nemaifiind noroi și gropi pe majoritatea pistei.

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

După ce s-au discutat mai multe aspecte organizatorice, au început pregătirile pentru manșa de recunoașteri. Apoi au urmat cele doua manșe de concurs, Q2 și Q3.  În ambele manșe am plecat de pe a doua poziție și am terminat tot pe locul 2. În finală lucrurile s-au schimbat. Chiar dacă am plecat de pe a doua poziție, până în primul viraj ocupam locul fruntaș, pe care am reușit sa îl păstrez pe tot parcursul cursei, terminând pe locul întâi. Chiar dacă distanța dintre mine și următorul concurent era destul de mare, acesta nemaiputând să mă depășească într-un tur, nu am conștientizat că am câștigat cursa până când nu am văzut steagul de finish. Ceea ce am simțit în acele momente a fost absolut incredibil. Pot spune că a fost un moment pe care îl așteptam de ceva timp și care sper să se repete cât mai des în sezonul 2021.

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Provocator pentru mine a fost si faptul ca etapa aceasta a fost singura din sezonul actual in care am condus fără copilot. Emoțiile au fost mari la început,  cu fiecare tur acestea estompându-se, însa ele au reapărut  în momentul în care eram copilot pentru tatăl meu. Eram destul de tensionată, mai ales când așteptam la start. Dar o dată ce vedeam lumina verde a semaforului reușeam sa mă concentrez ca să-l ajut pe tata sa obțină un rezultat cât mai bun, ceea ce a făcut până la final, terminând pe locul 4. Cu alte cuvinte, a fost un weekend reușit în care ne-am distrat și ne-am simțit bine cu toții.

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

În final aș dori să mulțumesc familiei mele pentru tot ceea ce au făcut pentru mine și pentru că mi-au oferit posibilitatea de a practica acest sport. De asemenea, fără implicarea și devotamentul organizatorilor față de acest sport această etapă nu ar fi putut să aibă loc. Cât despre echipa partenerilor care mă susțin, Repsol, Pilot, Apidava, Saiko Media&Signs, Chef Gourmet, Consterra Optim, EDB Rent, AviCompact și Voltaj, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, aș dori să le mulțumesc pentru implicarea lor în acest an competițional și sper că îmi vor fi alături și în următorul sezon.

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

Sper să ne revedem cu toții cu bine la start în sezonul 2021!

RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

Sursa: Patricia Sirbu / GP24
Photocredit: Izabela Sirbu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Patricia Sirbu / GP24

Latest Posts

Don't Miss