More

  Latest Posts

  RallyCross: Rezumat Cursa la Micești by Patricia Sirbu.

  În weekendul 14-15 noiembrie a avut loc o nouă etapă de Rallycross, organizată la Micești, în județul Argeș. A fost un sfârșit de săptămână foarte bun obținând pentru prima dată în cei aproape doi ani de participat în competiții locul I la finalul unei etape. De asemenea, a fost o etapă și mai deosebită pentru mine, deoarece a concurat și tatăl meu.

  Pati3

  Circuitul de la Micești este unul nou și pot spune ca am rămas plăcut surprinsă de acesta, având atât viraje de viteză, cât și de îndemânare. Stând într-un capăt al pistei era destul de greu să-ți dai seama unde este celălalt capăt. Lungimea și lățimea pistei erau generoase, având timp pe durata unui singur tur pentru a efectua mai multe manevre, de exemplu depășirea unui alt concurent. Cât despre suprafața de concurs, în prima zi a fost predominant noroi, dar fiind însorit după câteva treceri s-a uscat, chiar s-au format șleauri în unele porțiuni. La finalul primei zile circuitul nu era în cele mai bune condiții, iar organizatorii s-au ocupat și au remediat problemele majore, astupând câteva gropi. În cea de-a doua zi circuitul a fost într-o stare mai bună, nemaifiind noroi și gropi pe majoritatea pistei.

  Pati7

  După ce s-au discutat mai multe aspecte organizatorice, au început pregătirile pentru manșa de recunoașteri. Apoi au urmat cele doua manșe de concurs, Q2 și Q3.  În ambele manșe am plecat de pe a doua poziție și am terminat tot pe locul 2. În finală lucrurile s-au schimbat. Chiar dacă am plecat de pe a doua poziție, până în primul viraj ocupam locul fruntaș, pe care am reușit sa îl păstrez pe tot parcursul cursei, terminând pe locul întâi. Chiar dacă distanța dintre mine și următorul concurent era destul de mare, acesta nemaiputând să mă depășească într-un tur, nu am conștientizat că am câștigat cursa până când nu am văzut steagul de finish. Ceea ce am simțit în acele momente a fost absolut incredibil. Pot spune că a fost un moment pe care îl așteptam de ceva timp și care sper să se repete cât mai des în sezonul 2021.

  Pati5

  Provocator pentru mine a fost si faptul ca etapa aceasta a fost singura din sezonul actual in care am condus fără copilot. Emoțiile au fost mari la început,  cu fiecare tur acestea estompându-se, însa ele au reapărut  în momentul în care eram copilot pentru tatăl meu. Eram destul de tensionată, mai ales când așteptam la start. Dar o dată ce vedeam lumina verde a semaforului reușeam sa mă concentrez ca să-l ajut pe tata sa obțină un rezultat cât mai bun, ceea ce a făcut până la final, terminând pe locul 4. Cu alte cuvinte, a fost un weekend reușit în care ne-am distrat și ne-am simțit bine cu toții.

  Pati6

  În final aș dori să mulțumesc familiei mele pentru tot ceea ce au făcut pentru mine și pentru că mi-au oferit posibilitatea de a practica acest sport. De asemenea, fără implicarea și devotamentul organizatorilor față de acest sport această etapă nu ar fi putut să aibă loc. Cât despre echipa partenerilor care mă susțin, Repsol, Pilot, Apidava, Saiko Media&Signs, Chef Gourmet, Consterra Optim, EDB Rent, AviCompact și Voltaj, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, aș dori să le mulțumesc pentru implicarea lor în acest an competițional și sper că îmi vor fi alături și în următorul sezon.

  Pati8

  Sper să ne revedem cu toții cu bine la start în sezonul 2021!

  Signature Patricia Sirbu

  Sursa: Patricia Sirbu / GP24

  Photocredit: Izabela Sirbu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss