More

  Latest Posts

  Rally Raid: Rezumatul Baja Adrenaline Bazna.

  Rally Raid Baja Adrenaline Bazna și-a derulat, în weekendul care a precedat solstițiul de vară, prima ediție din istorie. Un intermezzo între două runde contând pentru Campionatul Național de Rally Raid, întrecerea a avut  a venit sa completeze calendarul intern al competițiilor de profil. Și să le ofere sportivilor kilometri suplimentari de probe speciale. Un aspect extrem de important după un an 2020 în care pandemia a bulversat complet calendarul competițional.

  Într-un moment în care bună parte din țară era afectată de furtuni, concurenții s-au bucurat de condiții excelente de concurs. Astfel că și-au putut proba abilitățile pe traseul creionat în Podișul Târnavelor. Secțiuni de drumuri forestiere, ori altele croite prin pășuni, văi și pe pante dulci, au fost elementele care au compus parcursul care a măsurat 235 de kilometri pentru avansați și 196 pentru promo, debutanți si adventure.

  Rally Raid

  La auto TH s-a impus echipajul format Ștefan Valsanoiu / Claudiu Mirea. Cei doi au fost urmați de Vladimir Gora / Bogdan Vlaicu. La SSV s-au impus, în cursa lor de debut la profi, Călin Cămărășan / Bogdan Luha, urmați de Laurian Filimon / Paul Zaig. Echipajul Ciobanu Robert / Antal Eniko, care era privit drept favorit atât în câștigarea clasei SSV cât și a Cupei Adrenaline – Bazna, a fost nevoit să abandoneze.

  Victoria la auto Adventure a revenit lui Sorin Rusu și Alin Bratu, care au fost urmați de Christian Mayr / Emanuel Cristea, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului i-am regăsit pe Bogdan Spiridon / Bogdan Serbaniuc. Toți ocupanții podiumului la clasa auto Adventure au fost la prim contact cu o competiție de Rally Raid, performanța lor fiind cu atât mai notabilă.

  Rally Raid

  Dincolo de competiția propriu-zisă, Baja Adrenaline – Bazna 2021 a fost și un bun prilej de a descoperi zona adiacentă cunoscutei stațiuni balneoclimaterice Bazna, dar și CASTELUL BETHLEN – HALLER – Jidvei. Cel care s-a dovedit gazdă primitoare pentru startul festiv, festivitatea de premiere și cina festivă.

  Baja Arenaline – Bazna 2021, eveniment restricționat (Cupă) inclus în calendarul competițiilor de rally raid derulate sub egida FRAS s-a derulat cu sprijinul:

  • Jidvei – CASTELUL BETHLEN – HALLER;
  • PRIMARIA COMUNEI BAZNA;
  • Complex Balnear Dobsi – BAZNA;

  Rally Raid

  Colaboratorilor:

  • Evergreen Printing;
  • Leprechaun Media;
  • Kalaras.ro.

  Sponsor oficial Adrenaline – LIFE DENTAL SPA.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Rally Raid găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - ACS Adrenaline Motorsports

  Photocredit: Cristi Guta


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss