Latest Posts

Rally Raid: Rezumatul Baja Adrenaline Bazna.

Vizualizări: 17737

Rally Raid Baja Adrenaline Bazna și-a derulat, în weekendul care a precedat solstițiul de vară, prima ediție din istorie. Un intermezzo între două runde contând pentru Campionatul Național de Rally Raid, întrecerea a avut  a venit sa completeze calendarul intern al competițiilor de profil. Și să le ofere sportivilor kilometri suplimentari de probe speciale. Un aspect extrem de important după un an 2020 în care pandemia a bulversat complet calendarul competițional.

Într-un moment în care bună parte din țară era afectată de furtuni, concurenții s-au bucurat de condiții excelente de concurs. Astfel că și-au putut proba abilitățile pe traseul creionat în Podișul Târnavelor. Secțiuni de drumuri forestiere, ori altele croite prin pășuni, văi și pe pante dulci, au fost elementele care au compus parcursul care a măsurat 235 de kilometri pentru avansați și 196 pentru promo, debutanți si adventure.

Rally Raid

La auto TH s-a impus echipajul format Ștefan Valsanoiu / Claudiu Mirea. Cei doi au fost urmați de Vladimir Gora / Bogdan Vlaicu. La SSV s-au impus, în cursa lor de debut la profi, Călin Cămărășan / Bogdan Luha, urmați de Laurian Filimon / Paul Zaig. Echipajul Ciobanu Robert / Antal Eniko, care era privit drept favorit atât în câștigarea clasei SSV cât și a Cupei Adrenaline – Bazna, a fost nevoit să abandoneze.

Victoria la auto Adventure a revenit lui Sorin Rusu și Alin Bratu, care au fost urmați de Christian Mayr / Emanuel Cristea, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului i-am regăsit pe Bogdan Spiridon / Bogdan Serbaniuc. Toți ocupanții podiumului la clasa auto Adventure au fost la prim contact cu o competiție de Rally Raid, performanța lor fiind cu atât mai notabilă.

Rally Raid

Dincolo de competiția propriu-zisă, Baja Adrenaline – Bazna 2021 a fost și un bun prilej de a descoperi zona adiacentă cunoscutei stațiuni balneoclimaterice Bazna, dar și CASTELUL BETHLEN – HALLER – Jidvei. Cel care s-a dovedit gazdă primitoare pentru startul festiv, festivitatea de premiere și cina festivă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Baja Arenaline – Bazna 2021, eveniment restricționat (Cupă) inclus în calendarul competițiilor de rally raid derulate sub egida FRAS s-a derulat cu sprijinul:

  • Jidvei – CASTELUL BETHLEN – HALLER;
  • PRIMARIA COMUNEI BAZNA;
  • Complex Balnear Dobsi – BAZNA;

Rally Raid

Colaboratorilor:

  • Evergreen Printing;
  • Leprechaun Media;
  • Kalaras.ro.

Sponsor oficial Adrenaline – LIFE DENTAL SPA.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Rally Raid găsiți AICI.

Sursa: Comunicat - ACS Adrenaline Motorsports
Photocredit: Cristi Guta
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - ACS Adrenaline Motorsports

Latest Posts

Don't Miss