More

  Latest Posts

  Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu, Rezumat dupa finalul sezonului 2019

  Desfășurat intre 17 și 19 octombrie, Raliul Brașovului a reprezentat ultima înfățișare a Campionatului Național de Raliuri 2019. Programând un număr total de 8 probe speciale (6 pentru CNR2), întrecerea a constituit o noutate absoluta pentru cea mai mare parte a concurenților.

  XR2 GeorgeMarinescu 0008

  Echipajul timișorean viza obținerea locului 3 în clasamentul general anual Rally 2 și securizarea locului 2 în clasamentul anual al Clasei A3. Desfășurarea evenimentelor i-a plimbat pe cei doi intre neîndeplinirea obiectivelor asumate, împlinirea lor în totalitate sau bifarea acestora de-o maniera parțială. “A fost un raliu frumos, dar foarte dificil pentru noi. Ne-am luptat până pe ultima proba speciala cu echipajul Florian Niturad / Mihai Popa. În ciuda faptului că i-am învins în duelul direct de la Brașov, acest lucru n-a fost de ajuns pentru a le subtiliza poziția a 3-a în clasamentul general, în final despărțindu-ne doar 2 puncte. Vreau să-i felicit pe cei doi pentru tot parcursul de anul acesta.” a spus George, la finalul întrecerii.

  XR2 GeorgeMarinescu 0022

  La finalul stagiunii, George Marinescu și Arnold Caitanu devin vicecampioni ai clasei A2 din CNR2 și ocupa poziția a 4-a în clasamentul general CNR 2.

  Demna de menționat este performanta echipajului Mircea Samuil / Romain Gilles, care obțin în extremis titlul de campioni naționali ai categoriei Rally 2.

  George Marinescu și Arnold Căițanu au fost susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  Sursa: George Marincescu

  Photocredit: Arnold Caitanu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss