Latest Posts

Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu, Rezumat dupa finalul sezonului 2019

Vizualizări: 31499

Desfășurat intre 17 și 19 octombrie, Raliul Brașovului a reprezentat ultima înfățișare a Campionatului Național de Raliuri 2019. Programând un număr total de 8 probe speciale (6 pentru CNR2), întrecerea a constituit o noutate absoluta pentru cea mai mare parte a concurenților.

Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu, Rezumat dupa finalul sezonului 2019

Echipajul timișorean viza obținerea locului 3 în clasamentul general anual Rally 2 și securizarea locului 2 în clasamentul anual al Clasei A3. Desfășurarea evenimentelor i-a plimbat pe cei doi intre neîndeplinirea obiectivelor asumate, împlinirea lor în totalitate sau bifarea acestora de-o maniera parțială. “A fost un raliu frumos, dar foarte dificil pentru noi. Ne-am luptat până pe ultima proba speciala cu echipajul Florian Niturad / Mihai Popa. În ciuda faptului că i-am învins în duelul direct de la Brașov, acest lucru n-a fost de ajuns pentru a le subtiliza poziția a 3-a în clasamentul general, în final despărțindu-ne doar 2 puncte. Vreau să-i felicit pe cei doi pentru tot parcursul de anul acesta.” a spus George, la finalul întrecerii.

Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu, Rezumat dupa finalul sezonului 2019

La finalul stagiunii, George Marinescu și Arnold Caitanu devin vicecampioni ai clasei A2 din CNR2 și ocupa poziția a 4-a în clasamentul general CNR 2.

Demna de menționat este performanta echipajului Mircea Samuil / Romain Gilles, care obțin în extremis titlul de campioni naționali ai categoriei Rally 2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

George Marinescu și Arnold Căițanu au fost susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

Sursa: George Marincescu
Photocredit: Arnold Caitanu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

George Marincescu

Latest Posts

Don't Miss