More

  Latest Posts

  Raliuri: Încălzire excelentă pentru Tempestini înainte de startul Campionatului European.

  România a avut două echipaje la startul Raliului Terra Valle Del Tevere, competiție inclusă în calendarul Tour European Rally. Simone Tempestini s-a clasat pe poziția secundă în clasamentul general, iar Bogdan Cuzma, aflat la debutul său într-o etapă externă de raliuri, a încheiat pe 19.

  Peste 80 de echipaje au fost prezente la startul competiției care a avut 7 probe speciale pe o distanță de aproximativ 60 de kilometri. Pe modelul Skoda Fabia R5, Simone Tempestini și Sergiu Itu au avut un ritm excelent încă din start, atunci când au fost la numai 0,3 secunde de echipajul aflat pe prima poziție, Alberto Battistolli/Simone Scattolin (Skoda Fabia R5).

  Deși echipajul de la Napoca Rally Academy a câștigat 4 din cele 7 probe speciale ale etapei din Italia, victoria i-a revenit tot lui Battistolli, cu o diferență de numai 3,3 secunde. Pe 3 s-a clasat tot un echipaj din Italia, tot pe un model Skoda Fabia R5, Alessando Bettega și Paolo Cargneluti aflându-se însă la aproape 40 de secunde în urmă.

  Raliu

  Pentru Tempestini și Itu a fost o încălzire excelentă deoarece în luna martie vor concura la cele două etape din Campionatul European de Raliuri, care vor avea loc în Portugalia. Obiectivul acestora pentru 2022 este să încheie pe podiumul final al competiției continentale.

  Tot la Terra Valle Del Tevere, la bordul unei Skoda Fabia R5, Bogdan Cuzma și Florin Dorca au avut un ritm constant la prima lor participare internațională. Aceștia s-au aflat în permanență între pozițiile 17 și 19, pe cea din urmă găsindu-i finalul raliului.

  • Mai multe știri despre Campionate de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss