Latest Posts

Raliuri: Încălzire excelentă pentru Tempestini înainte de startul Campionatului European.

Vizualizări: 21784

România a avut două echipaje la startul Raliului Terra Valle Del Tevere, competiție inclusă în calendarul Tour European Rally. Simone Tempestini s-a clasat pe poziția secundă în clasamentul general, iar Bogdan Cuzma, aflat la debutul său într-o etapă externă de raliuri, a încheiat pe 19.

Peste 80 de echipaje au fost prezente la startul competiției care a avut 7 probe speciale pe o distanță de aproximativ 60 de kilometri. Pe modelul Skoda Fabia R5, Simone Tempestini și Sergiu Itu au avut un ritm excelent încă din start, atunci când au fost la numai 0,3 secunde de echipajul aflat pe prima poziție, Alberto Battistolli/Simone Scattolin (Skoda Fabia R5).

Deși echipajul de la Napoca Rally Academy a câștigat 4 din cele 7 probe speciale ale etapei din Italia, victoria i-a revenit tot lui Battistolli, cu o diferență de numai 3,3 secunde. Pe 3 s-a clasat tot un echipaj din Italia, tot pe un model Skoda Fabia R5, Alessando Bettega și Paolo Cargneluti aflându-se însă la aproape 40 de secunde în urmă.

Raliu

Pentru Tempestini și Itu a fost o încălzire excelentă deoarece în luna martie vor concura la cele două etape din Campionatul European de Raliuri, care vor avea loc în Portugalia. Obiectivul acestora pentru 2022 este să încheie pe podiumul final al competiției continentale.

Tot la Terra Valle Del Tevere, la bordul unei Skoda Fabia R5, Bogdan Cuzma și Florin Dorca au avut un ritm constant la prima lor participare internațională. Aceștia s-au aflat în permanență între pozițiile 17 și 19, pe cea din urmă găsindu-i finalul raliului.

  • Mai multe știri despre Campionate de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss