GP24 Media

LATEST POSTS

Raliuri: 59 de echipaje înscrise la Tess Rally. Porcișteanu și Tempestini, gata de bătălia finală

Vizualizări: 10708

Un total de 59 de echipaje vor concura în perioada 18-19 octombrie la Tess Rally 2019, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2019. Titlul acestui sezon se va decide între Vali Porcișteanu și Simone Tempestini.

Înaintea acestei runde, Porcișteanu (Citroen C3 R5) conduce clasamentul general, având un avans de două puncte în fața lui Tempestini (Hyundai i20 R5), însă topul final se va realiza pe baza sistemului N-2.

Tempestini are deja două runde cu 0 puncte, astfel că orice clasare în Top 5 la finalul rundei de la Brașov îi va aduce al patrulea titlu din carieră. În schimb, pilotul argeșean are nevoie de o victorie clară, coroborată cu un rezultat modest al contracandidatului său.

Raliuri: 59 de echipaje înscrise la Tess Rally. Porcișteanu și Tempestini, gata de bătălia finală
Porcișteanu speră la al a doilea titlu din carieră.

Lupta este deschisă și pentru locul 3 general, unde Dan Gîrtofan (Skoda Fabia R5) speră într-un nou rezultat excelent în raliul de casă. Abandonul de la Cluj Napoca a însemnat pentru dublul campion național prima absență de pe podium în ultimele 11 luni. Pe 4, Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5) e obligat să obțină un rezultat excelent pentru a încheia, în premieră, pe podiumul final al Campionatului Național de Raliuri.

Surpriza de pe lista de înscrieri este revenirea lui Raul Badiu, cel care va concura pe un Ford Fiesta R2, alături de Rareș Fetean. Tess Rally Brașov 2019 este prima competiție la care sibianul ia startul după accidentul din Raliul Finlandei.

Adi Teslovan a revenit la conducerea Clasei Două Roți Motrice.
Adi Teslovan conduce momentan clasa Două Roți Motrice, însă titlul se va decide la Brașov.

Pe lângă lupta de la general, fanii prezenți pe probe vor avea ocazia să vadă și confruntarea finală de la Două Roți Motrice, acolo unde Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) și Mihnea Mureșan (Peugeot 208 R2) pornesc cu șanse egale.

Și în cupele monomarcă tensiunea se va menține până la sfârșit. În Cupa Dacia, între noul campion se va decide între Andrei Mitre și Cristian Șugar, în timp ce la Cupa Suzuki, duelul final se dă între Dănuț Budai și Bogdan Vrabie.

Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.
Clasamentele înaintea acestei etape sunt disponibile AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

După ce mai bine de două decenii a dat startul în campionat, Tess Rally 2019 va trage cortina peste acest sezon, cu un traseu pe macadam. În total, vor avea loc 8 probe speciale, cu o lungime totală de 119 kilometri.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES