Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Raliuri: 59 de echipaje înscrise la Tess Rally. Porcișteanu și Tempestini, gata de bătălia finală

  Un total de 59 de echipaje vor concura în perioada 18-19 octombrie la Tess Rally 2019, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2019. Titlul acestui sezon se va decide între Vali Porcișteanu și Simone Tempestini.

  Înaintea acestei runde, Porcișteanu (Citroen C3 R5) conduce clasamentul general, având un avans de două puncte în fața lui Tempestini (Hyundai i20 R5), însă topul final se va realiza pe baza sistemului N-2.

  Tempestini are deja două runde cu 0 puncte, astfel că orice clasare în Top 5 la finalul rundei de la Brașov îi va aduce al patrulea titlu din carieră. În schimb, pilotul argeșean are nevoie de o victorie clară, coroborată cu un rezultat modest al contracandidatului său.

  Porcișteanu speră la al a doilea titlu din carieră.

  Lupta este deschisă și pentru locul 3 general, unde Dan Gîrtofan (Skoda Fabia R5) speră într-un nou rezultat excelent în raliul de casă. Abandonul de la Cluj Napoca a însemnat pentru dublul campion național prima absență de pe podium în ultimele 11 luni. Pe 4, Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5) e obligat să obțină un rezultat excelent pentru a încheia, în premieră, pe podiumul final al Campionatului Național de Raliuri.

  Surpriza de pe lista de înscrieri este revenirea lui Raul Badiu, cel care va concura pe un Ford Fiesta R2, alături de Rareș Fetean. Tess Rally Brașov 2019 este prima competiție la care sibianul ia startul după accidentul din Raliul Finlandei.

  Adi Teslovan a revenit la conducerea Clasei Două Roți Motrice.
  Adi Teslovan conduce momentan clasa Două Roți Motrice, însă titlul se va decide la Brașov.

  Pe lângă lupta de la general, fanii prezenți pe probe vor avea ocazia să vadă și confruntarea finală de la Două Roți Motrice, acolo unde Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) și Mihnea Mureșan (Peugeot 208 R2) pornesc cu șanse egale.

  Și în cupele monomarcă tensiunea se va menține până la sfârșit. În Cupa Dacia, între noul campion se va decide între Andrei Mitre și Cristian Șugar, în timp ce la Cupa Suzuki, duelul final se dă între Dănuț Budai și Bogdan Vrabie.

  Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.
  Clasamentele înaintea acestei etape sunt disponibile AICI.

  După ce mai bine de două decenii a dat startul în campionat, Tess Rally 2019 va trage cortina peste acest sezon, cu un traseu pe macadam. În total, vor avea loc 8 probe speciale, cu o lungime totală de 119 kilometri.

  • Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
  • Photocredit: RallyPhoto.ro / RallyPhoto Hunters


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss