Latest Posts

Raliului Perla Harghitei Tess: Ciprian Lupu și Brezoszki Andrei Zbigniew

Vizualizări: 27579

Ieri a fost prima zi a Raliului Perla Harghitei Tess, desfășurându-se la Brașov, unde Ciprian Lupu și Brezoszki Andrei Zbigniew, au terminat zâmbind, fericiți și pregătindu-se pentru a doua zi, de astăzi, de la Odorheiu Secuiesc.

Așa am terminat prima zi a Raliului Perla Harghitei Tess, fericiți că am reușit să ne acomodăm repede și să ne bucurăm de fiecare probă desfășurată în zona Brașovului. Astăzi raliul se mută pe probele de lângă Odorheiu Secuiesc și suntem convinși că va fi și mai bine. Sunt extrem de mândru de tine @cipriandaniellupu, un MARE BRAVO.

Vom revenii cu detalii despre Raliul Perla Harghitei Tess.

GP24 vă dorește mult succes în continuare și distracție maximă la Raliul Perla Harghitei Tess 2020. 

Raliului Perla Harghitei Tess: Ciprian Lupu și Brezoszki Andrei Zbigniew

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss