GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Perla Harghitei s-a încheiat cu abandon tehnic pentru Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan.

Raliu
Vizualizări: 10559

Caravana Campionatului Național de Raliuri a poposit la finalul săptămânii trecute în Odorheiu Secuiesc, cu ocazia desfășurării Raliului Perla Harghitei. O cursă iubită de către echipaje și fani, competiția s-a desfășurat pe 12 probe speciale dificile, cu un traseu de concurs complex, care a pus dificultăți majorității participanților.

https://www.facebook.com/RallyArtRo/

Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan au continuat participările din sezonul 2021 cu a treia etapă, aflându-se la start pe același Mitsubishi Lancer EVO VII cu care au devenit vice-campioni în 2020. Competiția s-a anunțat intensă, cu multe echipaje rapide la start în cadrul clasei 11, categoria unde cei doi clujeni sunt încadrați.

În prima zi de concurs, Bogdan și Sergiu au avut un parcurs mulțumitor, cu timpi buni pe cele trei probe speciale dificile programate. În plus, echipajul a fost rapid în condiții de asfalt ud, după ce aversele au căzut în județul Harghita. Clujenii s-au adaptat foarte bine provocărilor și au reușit să își îndeplinească obiectivul pentru începutul de raliu.

https://www.facebook.com/RallyArtRo/

Porniți pe un excelent loc patru la începutul zilei secunde, cei doi au avut parte de ghinion: o problemă tehnică i-a obligat să se retragă din concurs. Transmisia modelului Mitsubishi Lancer EVO VII a cedat chiar în startul primei probe de sâmbătă, iar în ciuda eforturilor de a continua, Bogdan și Sergiu au decis să se oprească pentru a minimiza daunele și implicit costurile de reparație.

Raliul Perla Harghitei, un raliu pe care l-am așteptat cu nerăbdare, a însemnat pentru noi și primul abandon cu Mitsubishi. Se pare că fierul ne-a trădat de această dată și ceva la transmisie a cedat la startul probei cu numărul patru. Acest abandon a venit în momentul în care aveam mari șanse la un rezultat pe podium la finalul raliului, dar din păcate și materialul de concurs mai cedează uneori și acest lucru face parte din joc. Sperăm să remediem problemele la mașină în scurt timp și să revenim la următorul concurs mai puternici.” a spus Bogdan Moldovan.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

https://www.facebook.com/RallyArtRo/

Pentru echipajul Bogdan Moldovan & Sergiu Rogozan, următoarea etapă programată în calendar este Raliul Maramureșului, desfășurat la finalul lunii, în perioada 29-30 mai.

Raliu

În 2021, Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan sunt susținuți de către partenerii Ferro România și Gebo Tools.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Rares Fetean
Photocredit: Flavius Croitoriu / RallyArt.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES