More

  Latest Posts

  Raliul Monte Carlo: Ott Tanak, „ar fi fost frumos să fii continuat mai mult”

  Hyundai Motorsport a confirmat astăzi mai devreme că mașina a fost recuperată în parcul service după accident, dar atât Tänak cât și Järveoja au fost nevoiți să se retragă din raliu, din cauza faptului că au fost trimiși la spital peste noapte pentru verificări de precauție. Tänak a început ziua pe locul al treilea, iar în una dintre etapele de deschidere a zilei a stabilit al treilea cel mai rapid timp. S-a răsucit din cauza gheții negre de pe drum, ceea ce a însemnat că a pierdut timp prețios.

  „În primul rând, Martin și cu mine ne simțim bine. Ne recuperăm bine și vom fi în formă în curând. În primele etape cu mașina ne-am îmbunătățit pas cu pas. Aseară, chiar nu am putut înțelege tot ce se întâmpla ”, a spus Tänak. „Peste noapte am reușit să lucrăm destul de mult cu inginerii și în această dimineață mașina se simțea deja mai bine. Bineînțeles, cu toate acestea, ar fi fost frumos să continuăm un pic mai mult timp pentru a îmbunătăți sentimentul și pentru a ne adapta din nou, dar asta este acum. ”

  „Da, am avut deja câteva momente înainte de accident. Practic, în prima etapă în această dimineață, am fost prinși de gheață neagră, unde am avut o răsucire. ”„ Trebuie să spun că era Monte-Carlo la propriu; am avut într-adevăr niște condiții grele și a fost o provocare. Sunt sigur că toată lumea a avut câteva momente și este normal în aceste tipuri de condiții. ”, A adăugat Tänak.

  Sursa: Hyundai Motorsport GmbH / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Hyundai Motorsport GmbH


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss