GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Monte Carlo: Ott Tanak, “ar fi fost frumos să fii continuat mai mult”

Tanak
Vizualizări: 18287

Hyundai Motorsport a confirmat astăzi mai devreme că mașina a fost recuperată în parcul service după accident, dar atât Tänak cât și Järveoja au fost nevoiți să se retragă din raliu, din cauza faptului că au fost trimiși la spital peste noapte pentru verificări de precauție. Tänak a început ziua pe locul al treilea, iar în una dintre etapele de deschidere a zilei a stabilit al treilea cel mai rapid timp. S-a răsucit din cauza gheții negre de pe drum, ceea ce a însemnat că a pierdut timp prețios.

„În primul rând, Martin și cu mine ne simțim bine. Ne recuperăm bine și vom fi în formă în curând. În primele etape cu mașina ne-am îmbunătățit pas cu pas. Aseară, chiar nu am putut înțelege tot ce se întâmpla ”, a spus Tänak. „Peste noapte am reușit să lucrăm destul de mult cu inginerii și în această dimineață mașina se simțea deja mai bine. Bineînțeles, cu toate acestea, ar fi fost frumos să continuăm un pic mai mult timp pentru a îmbunătăți sentimentul și pentru a ne adapta din nou, dar asta este acum. ”

„Da, am avut deja câteva momente înainte de accident. Practic, în prima etapă în această dimineață, am fost prinși de gheață neagră, unde am avut o răsucire. ”„ Trebuie să spun că era Monte-Carlo la propriu; am avut într-adevăr niște condiții grele și a fost o provocare. Sunt sigur că toată lumea a avut câteva momente și este normal în aceste tipuri de condiții. ”, A adăugat Tänak.

Sursa: Hyundai Motorsport GmbH / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Hyundai Motorsport GmbH
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES