GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Maramureșului dă startul sezonului zece al Swift Cup.

Swift Cup
Vizualizări: 13777

Una dintre competițiile de referință ale ultimelor sezoane din Campionatul Național de Raliuri Betano, Swift Cup, se pregătește pentru a da startul în ediția de centenar.

Swift Cup

Construită din ideea de practicare a unei discipline automobilistice pline de adrenalină, raliul, care să ofere un material de concurs rapid, competitiv și fiabil pentru echipaje, dar punând în balanță costurile relativ reduse de mentenanță ale modelelor Swift Sport, cupa monomarcă își dorește să continue progresul arătat competitorilor și fanilor în cei 10 ani de existență.

După un sezon 2021 în care echipajele angrenate în lupta din Swift Cup au ocupat integral și podiumul clasei RC5, demonstrând totodată că fiabilitatea și randamentul acestor modele este la cel mai ridicat nivel, organizatorii competiției au hotărât ca pentru acest sezon, singurul model Swift Sport care va fi acceptat la start este tipul NZ, fabricat în perioada 2011-2017. Tot ca o noutate absolută pentru această ediție, în clasamentul final vor fi luate în considerare cele mai bune 7 rezultate, echipajele având opțiunea de a scădea fie două etape de asfalt, fie o etapă de macadam și una de asfalt.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Calendarul Swift Cup 2022 cuprinde toate cele nouă etape programate în Campionatul Național de Raliuri Betano din acest an competițional, debutul urmând a avea loc în acest weekend, cu ocazia Raliului Maramureșului (8-10 aprilie). Sezonul este așadar deschis de competiția pe asfalt din nordul țării, acolo unde echipajele vor întâmpina peste 120 de kilometri de probă specială și două zile pline de concurs.

Swift Cup

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cupa monomarcă va continua la finalul lunii aprilie cu Raliul Harghitei (29-30 aprilie), ca mai apoi echipajele din Swift Cup să concureze în Raliul Argeșului (21-22 mai), Raliul Bucovinei (17-18 iunie), Raliul Sibiului (15-16 iulie), Raliul Moldovei (5-7 august), Raliul Iașului (2-3 septembrie), Raliul Clujului (7-9 octombrie) și Raliul Brașovului (28-29 octombrie).

Chiar dacă deocamdată numărul echipajelor înscrise în Swift Cup 2022 este mai mic comparativ cu sezonul precedent, suntem siguri că spectacolul competiției va fi pe măsură, fiind foarte posibilă alăturarea și altor competitori pe parcursul anului. Pentru etapa cu numărul unu a sezonului, Raliul Maramureșului, vor fi la start următoarele echipaje:

  1. Paul Popa și Tudor Mârza, un echipaj nou format care își dorește să lupte pentru prima poziție în Swift Cup
  2. David Tarța și Gergely Szabo, pilotul fiind un foarte bun cunoscător al probelor de la Baia-Mare și care, alături de Gergo Szabo, își dorește să debuteze cu o victorie în 2022
  3. Artur Luca și Sabrina Camarda își doresc să sudeze cât mai bine relația pilot-copilot, crescând ritmul de la o probă la alta
  4. Andrei Gheorghiu și Bogdan Gheorghiu, un echipaj fiu-tată. Cei doi se vor concentra pe progresul tânărului pilot Andrei care mai are trei participări pe modelul Swift Sport
  5. Paul Retegan și Adrian Maries, doi debutanți care pornesc cu entuziasm și dorința afirmării în cupa monomarcă

Swift Cup

În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.

Swift Cup

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES