GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Iașului, ultima bătălie pe macadam în Swift Cup 2021.

Raliul Iașului
Vizualizări: 12812

În acest week-end este programată ultima etapă de macadam a sezonului 2021, Raliul Iașului, una dintre cele mai apreciate competiții din întrecerea internă. Pentru competitorii din Swift Cup, aceasta va fi cea de-a șaptea etapă inclusă în cadrul competiției, încheierea fiind programată odată cu întoarcerea caravanei CNRB pe asfalt, la Raliul Clujului, în perioada 25-26 Septembrie.

Raliul Iașului

Cu dueluri spectaculoase pentru podium și victorie la fiecare cursă din 2021, Swift Cup se anunță din nou una dintre principalele atracții pentru iubitorii Motorsportului din această zonă a țării.

Raliul Iașului
Cristi Sugár și Marcus Andreoiu.

Ediția din 2021 a Raliului Iașului va întâmpina concurenții cu un format puțin modificat față de edițiile anterioare, programând în acest an peste 130 de kilometri cronometrați, împărțiți în nouă probe speciale, noutatea majoră fiind parcurgerea în sens invers față de anii precedenți.

Raliul Iașului
Reis Suliman și Rareș Badea

Reintroducerea super specialei în program în ziua de sâmbătă, după absența acesteia de anul trecut, cât și parcurgerea celebrelor săritori de la Dobrovăț și Piciorul Lupului vor garanta un plus de spectacol pentru cei aflați pe marginea probelor speciale. Acestor motive li se adaugă și lupta strânsă din Swift Cup, nu mai puțin de 10 echipaje aflându-se la start pe modelul Swift Sport.

Raliul Iașului
Paul Popa și Teodor Gabriel Găină

Cele zece echipaje care vor lua startul în Raliul Iașului sunt:

  1. Radu Necula și Adrian Temeș
  2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
  3. David Tarța și Mihai Sandu
  4. Paul Popa și Teodor Gabriel Găină
  5. Cristi Sugár și Marcus Andreoiu
  6. Artur Luca și Adrian Iliescu
  7. Claudiu Albuț și Radu Ursu
  8. Andrei Gheorghiu și Bogdan Gheorghiu
  9. Alin Nistor și Andrei Brezoski
  10. Reis Suliman și Rareș Badea
Raliul Iașului
Alin Nistor și Andrei Brezoski

Dintre cele zece echipaje înscrise în cupa monomarcă, mai mult de jumătate au șanse reale la victorie, ceea ce anunță un duel strâns și interesant pe cele nouă probe din Moldova. În plus, la start se vor afla și piloți debutanți, juniori sau tineri care reprezintă viitorul motorsportului românesc, o confirmare a faptului că Swift Cup este un loc excelent pentru progres și performanță.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Raliul Iașului
Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă

În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

Raliul Iașului

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Swift Cup / RallyMax
Photocredit: RallyMax.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES