More

  Latest Posts

  Raliul Harghitei vineri și sâmbătă pe Look Sport 3 Motors

  Vizualizări: 10952

  Look Sport 3 Motors vă transmite în exclusivitate, vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei, competiție care contează că etapă în Campionatul Național de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  Vineri, 7 mai, de la ora 17.00 și sâmbătă, 8 mai, de la ora 10.45 iubitorii sporturilor cu motor sunt așteptați să vadă pe Look Sport 3 Motors etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri. Aflat la ediția cu numărul 29, Raliul Harghitei revine anul acesta la traseul clasic, exclusiv în jurul Odorheiului Secuiesc. După o întrecere intensă, cele mai bune echipaje vor fi premiate în cadrul festivității organizate pe scena din Piața Mârton Aron.

  LOok

  Vineri, de la ora 17:00 sunt programate trei probe speciale, Liban și Bucin I și ÎI, iar sâmbătă se vor parcurge de trei ori probele Lueta, Crăciunel și Mărtiniș, începând cu ora 10:45. Anul acesta, din cele 84 de echipaje înscrise, cele ale lui Bogdan Marisca, Dan Girtofan și David Botka sunt așteptate să se dueleze pentru locul 1 în probele pregătite în acest week-end.

  Adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește pe Look Sport 3 Motors. Aici pot fi urmărite cele mai tari competiții interne și internaționale.

  • Look Sport 3 Motors transmite competițiile internaționale: Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 2, Moto 3, Moto E și MotoRC.
  • Look Sport 3 Motors transmite în exclusivitate competițiile naționale: Campionatul Național de Raliuri Betano, Campionatul Național de Viteză în Coastă, Campionatul Național de Super Rally, Campionatul Național de Anduranță, MotoRC

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Look Sport 3 Motors
  Photocredit: Look Sport 3 Motors
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Look Sport 3 Motors

  Latest Posts

  Don't Miss