More

  Latest Posts

  Raliul Argeșului vineri și sâmbătă pe LookSport 3.

  Vizualizări: 13019

  LookSport 3 va transmite în exclusivitate, vineri și sâmbătă, Raliul Argeșului, competiție care contează ca etapă în Campionatul Național de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  LookSport

  Vineri, 11 iunie, de la ora 15.30 și 17.45, și sâmbătă, 12 iunie, de la ora 11.30 și 14.50, iubitorii sporturilor cu motor sunt așteptați să vadă pe LookSport 3 etapa a cincea a Campionatului Național de Raliuri. În primele patru etape ale sezonului au fost 3 câștigători diferiți, toți actuali sau foști campioni naționali (campionul în exercițiu clujeanul Simone Tempestini în Raliul Brașovului – etapa a 2 a și Raliul Maramureșului – etapa a 4 a/ brașoveanul Dan Girtofan – etapa 1 Winter Rally Covasna / clujeanul Bogdan Marisca – etapa 3 Raliul Harghitei).

  Peste 70 de echipaje sunt așteptate la startul Raliului Argeșului vineri, de la ora 15.30 și 17.45 și sâmbătă de la orele 11.30 și 14.50 pe LookSport 3 iar adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește aici, pe canalele LookSport.

  LookSport

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: LookSport 3 Motors
  Photocredit: FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv)
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  LookSport 3 Motors

  Latest Posts

  Don't Miss