More

  Latest Posts

  Raliul Argeșului vineri și sâmbătă pe LookSport 3.

  LookSport 3 va transmite în exclusivitate, vineri și sâmbătă, Raliul Argeșului, competiție care contează ca etapă în Campionatul Național de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  LookSport

  Vineri, 11 iunie, de la ora 15.30 și 17.45, și sâmbătă, 12 iunie, de la ora 11.30 și 14.50, iubitorii sporturilor cu motor sunt așteptați să vadă pe LookSport 3 etapa a cincea a Campionatului Național de Raliuri. În primele patru etape ale sezonului au fost 3 câștigători diferiți, toți actuali sau foști campioni naționali (campionul în exercițiu clujeanul Simone Tempestini în Raliul Brașovului – etapa a 2 a și Raliul Maramureșului – etapa a 4 a/ brașoveanul Dan Girtofan – etapa 1 Winter Rally Covasna / clujeanul Bogdan Marisca – etapa 3 Raliul Harghitei).

  Peste 70 de echipaje sunt așteptate la startul Raliului Argeșului vineri, de la ora 15.30 și 17.45 și sâmbătă de la orele 11.30 și 14.50 pe LookSport 3 iar adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește aici, pe canalele LookSport.

  LookSport

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: LookSport 3 Motors

  Photocredit: FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss