Latest Posts

Raliul Argeșului vineri și sâmbătă pe LookSport 3.

Vizualizări: 19235

LookSport 3 va transmite în exclusivitate, vineri și sâmbătă, Raliul Argeșului, competiție care contează ca etapă în Campionatul Național de Raliuri, întrecere derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

LookSport

Vineri, 11 iunie, de la ora 15.30 și 17.45, și sâmbătă, 12 iunie, de la ora 11.30 și 14.50, iubitorii sporturilor cu motor sunt așteptați să vadă pe LookSport 3 etapa a cincea a Campionatului Național de Raliuri. În primele patru etape ale sezonului au fost 3 câștigători diferiți, toți actuali sau foști campioni naționali (campionul în exercițiu clujeanul Simone Tempestini în Raliul Brașovului – etapa a 2 a și Raliul Maramureșului – etapa a 4 a/ brașoveanul Dan Girtofan – etapa 1 Winter Rally Covasna / clujeanul Bogdan Marisca – etapa 3 Raliul Harghitei).

Peste 70 de echipaje sunt așteptate la startul Raliului Argeșului vineri, de la ora 15.30 și 17.45 și sâmbătă de la orele 11.30 și 14.50 pe LookSport 3 iar adrenalina celor mai importante curse cu motor din România se trăiește aici, pe canalele LookSport.

LookSport

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: LookSport 3 Motors
Photocredit: FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

LookSport 3 Motors

Latest Posts

Don't Miss