More

  Latest Posts

  Raliul Argesului: Simone Tempestini lider dupa prima zi

  După o prima zi cu probe interesante, Simone este liderul provizoriu de la Raliul Argeșului 2019, prima etapa din campionatul național de raliuri. Acesta a reușit sa se impună încă de pe prima proba speciale, urmat de Vali Porcisteanu si de Sebastian Barbu.

  Prima proba a fost întrerupta după ieșirea in decor a echipajului Titi Aur/Silviu Morar într-un viraj de dreapta, fiind nevoie de intervenția ambulantei. Silviu a acuzat dureri la spate, după ce Skoda Fabia R5, cu care aceștia participa a lovit un mal de pământ.

  Pe cea de-a doua proba, același protagonist reușește sa mai adauge 4.2 sec. fata de Vali care termina pe poziția secunda, însa de aceasta data acesta fiind urmat de Dan Girtofan.

  După primele doua probe, Simone avea un avans de 9.4 sec. fata de locul secund si de 19.4 sec. fata de ocupantul poziției a III-a, ocupat de Sebastian Barbu.

  Superspeciala care s-a organizat in Pitești, a fost adjudecata de același Simone, care se impune si mai adaugă încă 14.6 sec. la ecart. Vali termina cu al doilea timp, urmat de Giri.

  La finalul primei zile, campionul junior WRC, Simone Tempestini, încheie ziua cu un avans de 24 sec. fata de pilotul DTO Rally Team si la 37.3 sec fata se Sebastian Barbu.

  Dan Girtofan ocupa poziția a IV-a, fiind la 39.4 sec. fata de lider, urmat de Bogdan Năstase.

  Clasament general provizoriu Raliul Argeșului 2019 după ziua 1

  rally arges1

  Ziua secunda, are programate încă 4 probe speciale, însa concurenții se vor muta pe celebrul Transfăgărășan.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Europa FM

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss