GP24 Media

LATEST POSTS

Raliul Argesului: Simone Tempestini lider dupa prima zi

Vizualizări: 15294

După o prima zi cu probe interesante, Simone este liderul provizoriu de la Raliul Argeșului 2019, prima etapa din campionatul național de raliuri. Acesta a reușit sa se impună încă de pe prima proba speciale, urmat de Vali Porcisteanu si de Sebastian Barbu.

Prima proba a fost întrerupta după ieșirea in decor a echipajului Titi Aur/Silviu Morar într-un viraj de dreapta, fiind nevoie de intervenția ambulantei. Silviu a acuzat dureri la spate, după ce Skoda Fabia R5, cu care aceștia participa a lovit un mal de pământ.

Pe cea de-a doua proba, același protagonist reușește sa mai adauge 4.2 sec. fata de Vali care termina pe poziția secunda, însa de aceasta data acesta fiind urmat de Dan Girtofan.

După primele doua probe, Simone avea un avans de 9.4 sec. fata de locul secund si de 19.4 sec. fata de ocupantul poziției a III-a, ocupat de Sebastian Barbu.

Superspeciala care s-a organizat in Pitești, a fost adjudecata de același Simone, care se impune si mai adaugă încă 14.6 sec. la ecart. Vali termina cu al doilea timp, urmat de Giri.

La finalul primei zile, campionul junior WRC, Simone Tempestini, încheie ziua cu un avans de 24 sec. fata de pilotul DTO Rally Team si la 37.3 sec fata se Sebastian Barbu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Dan Girtofan ocupa poziția a IV-a, fiind la 39.4 sec. fata de lider, urmat de Bogdan Năstase.

Clasament general provizoriu Raliul Argeșului 2019 după ziua 1

Raliul Argesului: Simone Tempestini lider dupa prima zi

Ziua secunda, are programate încă 4 probe speciale, însa concurenții se vor muta pe celebrul Transfăgărășan.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Europa FM
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES