More

  Latest Posts

  Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de Simone Tempestini

  Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu la bordul unui model Hyundai i20 R5, urmat de Dan Girtofan/Tudor Marza cu un model Fabia R5 de la Skoda, iar Vali Porcisteanu/Dan Dobre termina raliul pe ultima treapta a podiumului general de la Arad.

  Echipajul NRA a dominat autoritar etapa a doua din campionatul național de raliuri Dunlop care s-a desfășurat la Arad intre 23-25 mai, adjudecându-si fiecare proba speciala, iar la finalul celor 134.57 km de proba, aceștia au avut un avans de 3 minute si 50,9 sec. fata de locul secund.

  Porcisteanu termina prima zi de la Arad pe poziția secunda, însa odată cu parcurgerea primei probe de Sâmbăta, acesta cade pe poziția a III-a si rămâne pe aceasta treapta pana la finalul etapei.

  Clasament General Raliul Aradului  – etapa a II-a din Campionatul Național de Raliuri 2019

   Raliul Aradului 2019 Clasament
  sursa timpi: fras.ro

  Clasamentele si timpii oficiali ii puteți accesa AICI

  Bogdan Gheorghiu reușește sa își adjudece victoria in cadrul cupei monomarca Dacia, asta după ce ghinionul îl lovește pe Cristi Sugar care avea un avans de aproape 2 minute după PS5 Conop 1.

  PS 6 (Nadaș 1) a fost una cu ghinion pentru echipajul DTO Rally Team, acesta având probleme la cutia de viteze a modelului Sandero pe care aleargă in acest sezon, fiind nevoit sa abandoneze din poziția de lider, cedând locul lui Bogdan începând cu a doua proba a zilei secunde.

  In cadrul Cupei Suzuki, Dănuț Budai  își adjudeca victoria cupei monomarca in detrimentul lui Bogdan Vrabie si a lui Bogdan Talasman care termina etapa a doua din campionat pe poziția a III-a.

  Norbert Maior își adjudeca victoria in cadrul grupei de juniori la bordul unui Peugeot 106 de clasa RC5, urmat fiind de A. Gheorghe (Peugeot 208 R2) si de D. Budai (Suzuki Swift Sport ).

  La debutanți, A. Georgescu reușește sa se impună in fata lui S. Raducanu (Dacia Sandero), iar ultima treapta este ocupata de David Tarta.

  Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) urca pe prima poziție ia cadrul grupei 2FWD (doua roti motrice fata), fiind urmat de  M. Mureșan la bordul unui Peugeot 208 R2, urmat de Norbert Maior.

  Următoarea etapa din Campionatul |Național de Raliuri Dunlop se va desfășura la Bacău.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Flavius Croitoriu/rally art.ro

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss