Latest Posts

Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de Simone Tempestini

Vizualizări: 19431

Raliul Aradului 2019 a fost adjudecat de echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu la bordul unui model Hyundai i20 R5, urmat de Dan Girtofan/Tudor Marza cu un model Fabia R5 de la Skoda, iar Vali Porcisteanu/Dan Dobre termina raliul pe ultima treapta a podiumului general de la Arad.

Echipajul NRA a dominat autoritar etapa a doua din campionatul național de raliuri Dunlop care s-a desfășurat la Arad intre 23-25 mai, adjudecându-si fiecare proba speciala, iar la finalul celor 134.57 km de proba, aceștia au avut un avans de 3 minute si 50,9 sec. fata de locul secund.

Porcisteanu termina prima zi de la Arad pe poziția secunda, însa odată cu parcurgerea primei probe de Sâmbăta, acesta cade pe poziția a III-a si rămâne pe aceasta treapta pana la finalul etapei.

Clasament General Raliul Aradului  – etapa a II-a din Campionatul Național de Raliuri 2019

 Raliul Aradului 2019 Clasament
sursa timpi: fras.ro

Clasamentele si timpii oficiali ii puteți accesa AICI

Bogdan Gheorghiu reușește sa își adjudece victoria in cadrul cupei monomarca Dacia, asta după ce ghinionul îl lovește pe Cristi Sugar care avea un avans de aproape 2 minute după PS5 Conop 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

PS 6 (Nadaș 1) a fost una cu ghinion pentru echipajul DTO Rally Team, acesta având probleme la cutia de viteze a modelului Sandero pe care aleargă in acest sezon, fiind nevoit sa abandoneze din poziția de lider, cedând locul lui Bogdan începând cu a doua proba a zilei secunde.

In cadrul Cupei Suzuki, Dănuț Budai  își adjudeca victoria cupei monomarca in detrimentul lui Bogdan Vrabie si a lui Bogdan Talasman care termina etapa a doua din campionat pe poziția a III-a.

Norbert Maior își adjudeca victoria in cadrul grupei de juniori la bordul unui Peugeot 106 de clasa RC5, urmat fiind de A. Gheorghe (Peugeot 208 R2) si de D. Budai (Suzuki Swift Sport ).

La debutanți, A. Georgescu reușește sa se impună in fata lui S. Raducanu (Dacia Sandero), iar ultima treapta este ocupata de David Tarta.

Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) urca pe prima poziție ia cadrul grupei 2FWD (doua roti motrice fata), fiind urmat de  M. Mureșan la bordul unui Peugeot 208 R2, urmat de Norbert Maior.

Următoarea etapa din Campionatul |Național de Raliuri Dunlop se va desfășura la Bacău.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Flavius Croitoriu/rally art.ro
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss