Latest Posts

Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

Vizualizări: 28343

Unchiul lui Mick Schumacher nu înțelege dubiile legate de talentul nepotului. Ralf Schumacher, este fratele faimosului Michael, al cărui fiu va participa în antrenamentele libere de vineri, de la Nurburgring, împreună cu Alfa Romeo. Se speculează că în 2021, își va face și debutul în cursa, în F1, alaturi de Kimi Raikkonen.

Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

Săptămână trecută, un alt fost pilot de F1, Marc Surer, a fost surprins negând talentul lui Mick, chiar dacă acesta este lider în cursa pentru titlu, în Formula 2: „Nu are talentul tatălui său. Este capabil să își îmbunătățească performanța totuși, și învață repede.”

Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

Ralf a reacționat instant, când a aflat ce s-a discutat despre nepotul său: „Sunt uimit de evaluarea făcută de Marc Surer. Cum adică nu are talent? Cum ai ajuns la concluzia asta? Consider această afirmație complet absurdă.”

Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Mulți oameni ar spune că cel mai talentat pilot din F1 în zilele noastre este Max Verstappen, însă Ralf are alta opinie: „Max a fost norocos. Are talent, dar a avut parte de multă promovare.”

Ralf, câștigător de 6 ori ale unor GP-uri, afirmă că e mai costisitor ca niciodată pentru ca un pilot să ajungă în Formula 1: „În ziua de azi, nici măcar 8 milioane nu sunt suficiente. E mult de muncit. Banii stau în calea talentului. Dacă cineva nu își permite să testeze, nu contează cât talent are, va avea prioritate cel cu bani.”

Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss