More

  Latest Posts

  Ralf Schumacher vorbește despre nepotul său

  Unchiul lui Mick Schumacher nu înțelege dubiile legate de talentul nepotului. Ralf Schumacher, este fratele faimosului Michael, al cărui fiu va participa în antrenamentele libere de vineri, de la Nurburgring, împreună cu Alfa Romeo. Se speculează că în 2021, își va face și debutul în cursa, în F1, alaturi de Kimi Raikkonen.

  Săptămână trecută, un alt fost pilot de F1, Marc Surer, a fost surprins negând talentul lui Mick, chiar dacă acesta este lider în cursa pentru titlu, în Formula 2: „Nu are talentul tatălui său. Este capabil să își îmbunătățească performanța totuși, și învață repede.”

  Ralf a reacționat instant, când a aflat ce s-a discutat despre nepotul său: „Sunt uimit de evaluarea făcută de Marc Surer. Cum adică nu are talent? Cum ai ajuns la concluzia asta? Consider această afirmație complet absurdă.”

   

  Mulți oameni ar spune că cel mai talentat pilot din F1 în zilele noastre este Max Verstappen, însă Ralf are alta opinie: „Max a fost norocos. Are talent, dar a avut parte de multă promovare.”

  Ralf, câștigător de 6 ori ale unor GP-uri, afirmă că e mai costisitor ca niciodată pentru ca un pilot să ajungă în Formula 1: „În ziua de azi, nici măcar 8 milioane nu sunt suficiente. E mult de muncit. Banii stau în calea talentului. Dacă cineva nu își permite să testeze, nu contează cât talent are, va avea prioritate cel cu bani.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss