Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ralf Schumacher critică atitudinea lui Sebastian Vettel

  Debutul noului sezon din Formula 1 a început foarte modest pentru Sebastian Vettel. Pilotul german a încheiat abia pe locul 15 în Bahrain, iar evoluția sa a atras o serie de critici.

  Printre cei care l-au criticat după debutul slab de sezon a fost Ralf Schumacher. Fostul pilot al celor de la Williams consideră că Sebastian Vettel se plânge prea mult de comportamentul monopostului Aston Martin. Fratele mai mic al lui Michael Schumacher consideră că atitudinea etalată de Vettel nu-i face cinste acestuia.

  „Sebastian trebuie să accelereze ritmul și să renunțe la a se mai plânge despre comportamentul mașinii. Nimănui nu-i pasă și până la urmă suntem în Formula 1, iar el câștigă foarte mulți bani pe seama asta.” a declarat Ralf Schumacher într-un interviu pentru Sport 1.

  „Vettel ar trebui doar să conducă monopostul și să se simtă bine. El este un pilot foarte experimentat, are patru titluri mondiale. Pot să-i înțeleg frustrările, el dorește totul să fie ca la carte. Chiar și așa, uneori trebuie să își dea singur seama când face greșeli precum cele din Bahrain.” a concluzionat Schumacher în cadrul aceluiași interviu.

  Ralf Schumacher a concurat în Formula 1 între 1997 și 2007 pentru Jordan, Williams și Toyota. De-a lungul carierei sale, fratele mai mic al lui Michael Schumacher și-a adjudecat șase victorii, 27 de podiumuri, cea mai bună clasare a sa fiind locul al patrulea la finele sezoanelor 2001 și 2002.

  Cu Sebastian Vettel și Aston Martin ne vom revedea săptămâna viitoare atunci când este programat primul grand prix european, la Imola, în perioada 16-18 aprilie.

  Pentru ai multe știri din Formula 1, click AICI!

  Sursa: Sport 1

  Photocredit: Aston Martin  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss