More

  Latest Posts

  Raikkonen vorbește despre turul senzațional din Portugalia

  Kimi Raikkonen a uimit în primele minute ale Grand Prix-ului Portughez, după ce a reușit, în turul cu numarul 1, să urce 11 poziții în grilă, de la P16, la P6. Dar, din păcate, acesta a fost cel mai bun moment din cursa finlandezului, deoarece, deși a fost în top 10 până aproape de final, a încheiat cursa pe locul 11.

  Start-ul său magnific, a fost amplificat de faptul că era pe pneurile soft, acestea performand mai bine, la temperaturi scăzute. Max Verstappen a spus că experiența lui Kimi din raliuri, l-a ajutat să avanseze în grilă. Mai presus de atât, Raikkonen a fost surprins de viteza pe care a avut-o comparativ cu ceilalți.

  „Nu cred că start-ul a fost chiar atât de bun, am pierdut un loc, dar, la un moment dat, chiar mă gândeam: ce fac ceilalți? Primul și al doilea tur, au fost foarte bune pentru mine, viteza a fost decentă în cam toată cursa, dar după am avut ceva probleme când am intrat la boxe. Atunci am pierdut poziția a 10-a, în fața lui Vettel.”

  „Nu am primit nimic după atât efort, deci e păcat. Avem nevoie de mai multă viteză, atunci totul va fi mai ușor.”

  Raikkonen va avea o noua șansă să adune puncte, în următoarea etapă, la Imola, fiind singurul pilot, din actuala distribuție, care a avut ocazia să iasă pe pista din Italia.

  „Vom vedea ce va fi, trebuie să fie mai bine decât aici, totuși. În timpul cursei nu a fost atât de rău, dar când pornești de pe poziția în care am fost eu, trebuie să împingi mai mult. Nu e ideal. Dar din păcate ne lipsește puțină viteză.”

  Kimi are deocamdată 2 puncte, adunate în acest sezon, după ediția din Mugello.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss