Latest Posts

Raikkonen vorbește despre turul senzațional din Portugalia

Vizualizări: 10032

Kimi Raikkonen a uimit în primele minute ale Grand Prix-ului Portughez, după ce a reușit, în turul cu numarul 1, să urce 11 poziții în grilă, de la P16, la P6. Dar, din păcate, acesta a fost cel mai bun moment din cursa finlandezului, deoarece, deși a fost în top 10 până aproape de final, a încheiat cursa pe locul 11.

Start-ul său magnific, a fost amplificat de faptul că era pe pneurile soft, acestea performand mai bine, la temperaturi scăzute. Max Verstappen a spus că experiența lui Kimi din raliuri, l-a ajutat să avanseze în grilă. Mai presus de atât, Raikkonen a fost surprins de viteza pe care a avut-o comparativ cu ceilalți.

„Nu cred că start-ul a fost chiar atât de bun, am pierdut un loc, dar, la un moment dat, chiar mă gândeam: ce fac ceilalți? Primul și al doilea tur, au fost foarte bune pentru mine, viteza a fost decentă în cam toată cursa, dar după am avut ceva probleme când am intrat la boxe. Atunci am pierdut poziția a 10-a, în fața lui Vettel.”

„Nu am primit nimic după atât efort, deci e păcat. Avem nevoie de mai multă viteză, atunci totul va fi mai ușor.”

Raikkonen va avea o noua șansă să adune puncte, în următoarea etapă, la Imola, fiind singurul pilot, din actuala distribuție, care a avut ocazia să iasă pe pista din Italia.

„Vom vedea ce va fi, trebuie să fie mai bine decât aici, totuși. În timpul cursei nu a fost atât de rău, dar când pornești de pe poziția în care am fost eu, trebuie să împingi mai mult. Nu e ideal. Dar din păcate ne lipsește puțină viteză.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Kimi are deocamdată 2 puncte, adunate în acest sezon, după ediția din Mugello.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss