More

  Latest Posts

  Raikkonen spune că nu va avea probleme să înlocuiască adrenalina F1 după pensionare

  Doar șase curse rămân până la sfârșitul carierei de Formula 1 a lui Kimi Raikkonen. Dar, într-un stil clasic Iceman, finlandezul spune că nu intenționează să aibă dificultăți în a înlocui fiorul Formulei 1 când intră în pensie.

  Presupunând că va lua startul în cele șase curse rămase, Raikkonen își va extinde recordul cu cele mai multe Grand Prix-uri începute în istoria F1 la 349. Vă gândiţi, la urma urmei, buzz-ul curselor de Formula 1 împotriva a 19 dintre cei mai mari piloți din lume ar fi greu de învins.

  Dar Raikkonen nu a fost îngrijorat când a fost întrebat cum va înlocui valul de adrenalină.

  „Nu cred că trebuie să-l înlocuiesc”, a spus Raikkonen. „Este un lucru foarte normal pe care îl facem, cel puțin pentru mine. Am făcut-o de mulți, mulți ani, deci nu este diferit de a conduce o mașină în multe feluri.

  „Evident, dacă te lupți sau dacă pleci într-un loc greșit, simți viteza, dar cred că există multe alte lucruri pe care le fac, care sunt mult mai înfricoșătoare în multe feluri.”

  image 1 25

  „Încerc să fac motocross când pot, și mai des te simți mai speriat acolo decât aici. F1 este un lucru foarte normal pentru noi. Este incitant? Ce este incitant? Se simte destul de normal pentru noi să conducem… Evident, atunci când ai o pauză lungă și conduci din nou o mașină de F1, se simte repede, dar apoi devine un lucru foarte normal.”

  Cele 343 de începuturi ale lui Raikkonen au dat, de asemenea, Campionatul Mondial din 2007, precum și 21 de victorii. Cea mai recentă dintre acestea a venit în 2018 la Circuitul din America, unde Formula 1 ajunge în acest weekend – și Raikkonen a recunoscut că pista texană deținea un loc special în afecțiunile sale.

  „Am câteva amintiri bune despre COTA”, a spus Raikkonen. „Desigur, a fost locul în care am obținut ultima mea victorie, așa că este un lucru frumos la care să ne uităm înapoi.

  „Dar odată ce intru în mașină, asta nu contează. Știm că trebuie să facem totul bine dacă vrem să venim cu ceva din cursă și asta începe vineri. Am avut două curse [în Rusia și Turcia] în care condițiile se schimbau și a trebuit să reacționăm la ele, acum să vedem ce are de oferit weekendul din America și unde ajungem.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss