More

  Latest Posts

  Raikkonen – „Soția mea va fi mai emoționată decât mine”, spune înainte de ultima sa apariție în F1

  Este sfârșitul unei ere în acest weekend, în timp ce Kimi Raikkonen se pregătește pentru cel de-al 349-lea și ultimul start de Grand Prix, pilotul Alfa Romeo recunoscând că soția sa va fi mai emoționată decât el în legătură cu enormitatea acestui weekend…

  Pe parcursul unei cariere care a durat două decenii, Raikkonen a câștigat 21 de curse, a câștigat 103 podiumuri și 18 pole position-uri plus campionatul mondial din 2007 – și a condus pentru mai multe echipe, inclusiv Sauber/Alfa Romeo, McLaren, Ferrari și Lotus.

  Pentru ultimul său weekend, pilotul de 42 de ani a venit cu soția Minttu și cei doi copii Robin și Rianna, care îl vor urmări pe Raikkonen concurând într-un Alfa Romeo C41 cu model special. „Cred că soția mea va fi mai emoționată în privința asta”, a spus Raikkonen despre prezența lor.

  „Sincer, mă îndoiesc că le va păsa copiilor oricum, există lucruri pe care tatăl lor le face și care sunt mult mai interesante! Le place să vină într-o țară caldă și alte lucruri, dar este plăcut să-i ai aici.”

  Întrebat dacă va fi emoționat duminică, ultima sa zi într-un padoc de Formula 1, finlandezul a răspuns: „Nu știu, mă îndoiesc, dar nu se știe niciodată”.

  Raikkonen a spus că nu are planuri pentru viitorul său imediat, preferând în schimb să trăiască fără program, dar este deschis să exploreze alte proiecte la un moment dat.

  „În acest moment, nu mă uit la nimic în afară de a încheia anul”, a spus el. „Vom vedea dacă ies niște lucruri interesante, dacă are sens, poate o voi face, dar nu am niciun plan acum.

  „Nu vreau să fac niciun plan, aștept cu nerăbdare să am un program mai puțin agitat din partea mea, așa că vom vedea dacă vom face ceva sau nu în viitor.”

  Raikkonen se află în prezent pe locul 16 în campionatul piloților, ratând două Mari Premii după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și a marcat puncte de patru ori.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss