More

  Latest Posts

  Raikkonen și Perez au primit penalizări înaintea cursei de la Monza

  Kimi Raikkonen și Sergio Perez au primit penalizări sub formă de relegări de poziție pe grila de start pentru cursa de astăzi de la Monza.

  Raikkonen avea să plece cu cinci poziții mai jos în urma unei penalizări pentru schimbarea cutiei de viteze în urma accidentului său din virajul Parabolica din Q3, ulterior, cei de la Alfa Romeo au înlocuit și power-unit-ul pentru cea mai nouă variantă oferită de cei de la Ferrari, rezultatul fiind că pilotul Finlandez va pleca de la boxe în cursă.

  În urma unei probleme din Q1, pilotul Racing Point, Sergio Perez a primit și el o penalizare de poziție pe grilă pentru schimbări de diverse componente la motor. Mexicanul a avut o problemă la Power Unit weekend-ul trecut la Spa și actualmente este în continuare pe o variantă mai veche a motorului oferit de Mercedes. Echipa sa a cerut noi elemente MGU-K, MGU-H și Turbo, iar din acest motiv Perez va pleca de la coada grilei.

  Ceilalți piloți care vor pleca de la coada grilei pentru schimbări anunțate anterior în acest weekend sunt Max Verstappen pentru Red Bull (în urma deciziei celor de la FIA de a îi da voie să participe în cursă cu toate că nu a stabilit nici un timp în calificări), Daniil Kvyat pentru Toro Rosso și Lando Norris pentru McLaren.

  Foto-credit: Alfa Romeo Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss