More

  Latest Posts

  Raikkonen nu are așteptări de la Alfa Romeo F1 în 2019

  Kimi Raikkonen este dornic să nu creeze așteptări odată cu revenirea sa la Alfa Romeo după startul pozitiv al echipei în sesiunea de testare de pre-sezon.

  Kimi spune că nu are nici un fel de așteptări privind înainte la sezonul 2019 alături de Alfa Romeo Racing.

  Finlandezul în vârstă de 39 de ani a revenit la echipa redenumită Sauber unde și-a făcut debutul în F1 acum mulți ani, în 2001. În acest proces a făcut schimb de locuri cu Charles Leclerc care acum conduce pentru Ferrari.

  „Nu am nici un fel de așteptări,” spune Raikkonen. „Putem doar să dăm tot ce avem, dar cred că echipa a construit o mașină bună și cred că ăsta este un bun punct de plecare. Încă avem multe lucruri la care va trebui să lucrăm, cu siguranță mai multă treabă de făcut decât o echipă mai mare dar până acum cred că a fost bine.”

  Întrebat dacă a simțit că noul Alfa Romeo ar putea fi în fruntea luptei pentru pozițiile de mijloc în 2019, Raikkonen a răspuns: „Este imposibil de spus din testare. Poate vom avea vreo idee în săptămâna viitoare, dar, cu siguranță în următoarele două, trei săptămâni, când cursa va fi, vom afla.

  „Cred că suntem fericiți cu locul unde suntem acum, dar unde vom termina în prima cursă nu am nici cea mai vagă idee. Până acum totul este OK.”

  Foto-credit: Sauber Alfa Romeo


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss