GP24 Media

LATEST POSTS

Raikkonen nu are așteptări de la Alfa Romeo F1 în 2019

Vizualizări: 19112

Kimi Raikkonen este dornic să nu creeze așteptări odată cu revenirea sa la Alfa Romeo după startul pozitiv al echipei în sesiunea de testare de pre-sezon.

Kimi spune că nu are nici un fel de așteptări privind înainte la sezonul 2019 alături de Alfa Romeo Racing.

Finlandezul în vârstă de 39 de ani a revenit la echipa redenumită Sauber unde și-a făcut debutul în F1 acum mulți ani, în 2001. În acest proces a făcut schimb de locuri cu Charles Leclerc care acum conduce pentru Ferrari.

„Nu am nici un fel de așteptări,” spune Raikkonen. „Putem doar să dăm tot ce avem, dar cred că echipa a construit o mașină bună și cred că ăsta este un bun punct de plecare. Încă avem multe lucruri la care va trebui să lucrăm, cu siguranță mai multă treabă de făcut decât o echipă mai mare dar până acum cred că a fost bine.”

Întrebat dacă a simțit că noul Alfa Romeo ar putea fi în fruntea luptei pentru pozițiile de mijloc în 2019, Raikkonen a răspuns: „Este imposibil de spus din testare. Poate vom avea vreo idee în săptămâna viitoare, dar, cu siguranță în următoarele două, trei săptămâni, când cursa va fi, vom afla.

„Cred că suntem fericiți cu locul unde suntem acum, dar unde vom termina în prima cursă nu am nici cea mai vagă idee. Până acum totul este OK.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: Sauber Alfa Romeo

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES