More

  Latest Posts

  Raikkonen: Nu am motive să fiu trist în legătură cu plecarea de la Ferrari

  Kimi Raikkonen este de părere că nu există nici un motiv pentru tristețe în legătură cu plecarea sa de la echipa Ferrari F1 care va avea loc în urma Marelui Premiu de la Abu Dhabi.

  Raikkonen va pleca de la Ferrari pentru a se alătura echipei Sauber, alături de care și-a făcut debutul. Charles Leclerc îl va înlocui pe finlandez la Scuderia, fiind noul partener al lui Sebastian Vettel în urma unui sezon impresionant alături de echipa elvețiană.

  Este a doua oară când Raikkonen pleacă de la Ferrari, acesta părăsind echipa la sfârșitul sezonului 2009 în trecut.

  „Am deja antrenament în legătură cu plecarea de aici, nu este nimic nou.

  „Nu sunt trist pentru că nu am motive să fiu trist. Evident că o să ne tot vedem pe paddock, deci nu se vor schimba prea multe.

  „Mă duc spre ceva nou și asta este emoționant. Evident că am avut parte de momente frumoase alături de echipă, cu oameni grozavi dar am avut și momente grele și așa sunt lucrurile, așa este uneori – poate fi destul de greu.

  „Am câștigat campionatul cu ei în calitate de pilot, și am câștigat de două ori ca echipă. Am fost foarte fericit să iau parte la asta.

  „Ne separăm în termeni buni și nu mergem prea departe. Vom face tot ce am făcut până acum și totul va fi bine.”

  Foto-credit: Ferrari F1

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss