Latest Posts

Raikkonen: Mai nimic de pierdut pornind pe ultrasoft-uri

Vizualizări: 10271

Kimi Raikkonen simte că nu are nimic de pierdut și totul de câștigat pornind pe pneurile ultrasoft pentru Marele Premiu al Statelor Unite.

Kimi Raikkonen acceptă că atât el cât și Ferrari nu au nimic de pierdut și totul de câștigat cu decizia strategică de a porni pe ultrasoft.

În Q2, pilotul finlandez și-a depus cel mai rapid tur pe cele mai moi gume, ceea ce înseamnă că va pleca pe ultrasoft, contrastând restul rivalilor de la capătul superior al grilei, care vor pleca pe pneurile mai durabile dar mai lente, supersoft.

Teoretic, strategia presupune că Raikkonen va fi mai rapid la startul cursei, ceea ce îl va ajuta să se impună în fața piloților Mercedes.

Raikkonen a acceptat că va trebui să joace un rol de ajutor pentru coechipierul său, și simte că nu prea are nimic de pierdut plecând pe ultrasoft.

„Da, mai nimic de pierdut, vom încerca să avem un start bun și să vedem ce putem face de acolo. Ar trebui să fie ok.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am fost puțin prea încet în Q3 dar asta este. A fost o zi pozitivă. Cu siguranță ne-am apropiat foarte mult, dar nu este tocmai ideal.

„M-am simțit ibne în mașina, așa că vom încerca mâine, va fi o cursă lungă. Nimeni nu știe exact cât de mult vor supraviețui niciunele dintre pneuri, deci va fi interesant.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss