More

  Latest Posts

  Raikkonen: Mai nimic de pierdut pornind pe ultrasoft-uri

  Kimi Raikkonen simte că nu are nimic de pierdut și totul de câștigat pornind pe pneurile ultrasoft pentru Marele Premiu al Statelor Unite.

  Kimi Raikkonen acceptă că atât el cât și Ferrari nu au nimic de pierdut și totul de câștigat cu decizia strategică de a porni pe ultrasoft.

  În Q2, pilotul finlandez și-a depus cel mai rapid tur pe cele mai moi gume, ceea ce înseamnă că va pleca pe ultrasoft, contrastând restul rivalilor de la capătul superior al grilei, care vor pleca pe pneurile mai durabile dar mai lente, supersoft.

  Teoretic, strategia presupune că Raikkonen va fi mai rapid la startul cursei, ceea ce îl va ajuta să se impună în fața piloților Mercedes.

  Raikkonen a acceptat că va trebui să joace un rol de ajutor pentru coechipierul său, și simte că nu prea are nimic de pierdut plecând pe ultrasoft.

  „Da, mai nimic de pierdut, vom încerca să avem un start bun și să vedem ce putem face de acolo. Ar trebui să fie ok.

  „Am fost puțin prea încet în Q3 dar asta este. A fost o zi pozitivă. Cu siguranță ne-am apropiat foarte mult, dar nu este tocmai ideal.

  „M-am simțit ibne în mașina, așa că vom încerca mâine, va fi o cursă lungă. Nimeni nu știe exact cât de mult vor supraviețui niciunele dintre pneuri, deci va fi interesant.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss