GP24 Media

LATEST POSTS

Raikkonen încheie seceta și bate criticii

Vizualizări: 9966

Câștigătorul Marelui Premiu al Statelor Unite, Kimi Raikkonen este de părere că a le-a dovedit unor oameni că greșesc, după ce a ridicat primul său trofeu de câștigător în F1 din ultimii cinci ani și jumătate.

„Nu a fost o treabă atât de importantă pentru mine,  a fost mai important pentru unii oameni decât pentru mine.

„Dacă vine, vine, iar dacă nu, asta nu îmi schimbă viața în nici un fel. Sunt fericit pentru că suntem aici doar pentru a câștiga. Singura diferență este modul în care ești privit.

„Evident, sunt fericit, le-am dovedit unora că greșesc.”

Raikkonen a mai adăugat că este fericit pentru echipa sa care a avut câteva curse foarte grele în ultimul timp.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES