GP24 Media

LATEST POSTS

Radical Romanian Cup: O noua etapa la Transilvania Ring

Vizualizări: 14032

Acțiunea continuă în acest weekend cu cea de a 5-a rundă din Radical Romanian Cup și se anunță una dintre cele mai disputate. După lupta pentru prima poziție din etapa 4, Leo Borlovan se așteaptă la ceva asemănător și acum.

Radical Romanian Cup: O noua etapa la Transilvania Ring

Dacă etapa trecută a fost esențială in economia campionatului, etapa de acum îi dă lui Leo oportunitatea de a câștiga matematic campionatul, iar acest fapt îl motivează și mai mult să nu aibă altă țintă decât victoria.

Prognoza pentru ziua cursei din Radical Romanian Cup de la Transilvania Motor Ring se arată mai favorabilă pentru ceea ce înseamnă aderența mașinii. Data trecută piloții au avut parte de temperaturi mult prea ridicate, iar cauciucurile cât si mașinile erau supraîncălzite și nu puteau să evolueze la performanțe maxime.

Dacă vremea va fi într-adevăr mai favorabilă în acest sens, cel mai probabil mașina va rula în parametrii optimi, iar Leo va avea parte de un ritm puțin mai ridicat, însa cu siguranță se așteaptă la același lucru și de la adversarii săi. În momentul de față Leo se află pe locul 1 în clasamentul clasei SR1 Cup cu 30 de puncte avantaj față de Radu Dumitrescu.

Radical Romanian Cup

Din păcate cei de la Radical Romania au anunțat ca nu va fi difuzata aceasta cursa (nici online pe Facebook/ YouTube nici pe canalul Pro X) datorita unor probleme organizatorice, însă vom încerca să vă ținem la curent prin rețelele de socializare, urmând un rezumat mai amănunțit după cursă. Stați pe aproape!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports.

Radical

Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Leo Borlovan - ART Racing Services Ltd.
Photocredit: Mihnea Tatu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES