More

  Latest Posts

  Radical Romanian Cup: O noua etapa la Transilvania Ring

  Acțiunea continuă în acest weekend cu cea de a 5-a rundă din Radical Romanian Cup și se anunță una dintre cele mai disputate. După lupta pentru prima poziție din etapa 4, Leo Borlovan se așteaptă la ceva asemănător și acum.

  Radical Romanian Cup

  Dacă etapa trecută a fost esențială in economia campionatului, etapa de acum îi dă lui Leo oportunitatea de a câștiga matematic campionatul, iar acest fapt îl motivează și mai mult să nu aibă altă țintă decât victoria.

  Prognoza pentru ziua cursei din Radical Romanian Cup de la Transilvania Motor Ring se arată mai favorabilă pentru ceea ce înseamnă aderența mașinii. Data trecută piloții au avut parte de temperaturi mult prea ridicate, iar cauciucurile cât si mașinile erau supraîncălzite și nu puteau să evolueze la performanțe maxime.

  Dacă vremea va fi într-adevăr mai favorabilă în acest sens, cel mai probabil mașina va rula în parametrii optimi, iar Leo va avea parte de un ritm puțin mai ridicat, însa cu siguranță se așteaptă la același lucru și de la adversarii săi. În momentul de față Leo se află pe locul 1 în clasamentul clasei SR1 Cup cu 30 de puncte avantaj față de Radu Dumitrescu.

  Radical Romanian Cup

  Din păcate cei de la Radical Romania au anunțat ca nu va fi difuzata aceasta cursa (nici online pe Facebook/ YouTube nici pe canalul Pro X) datorita unor probleme organizatorice, însă vom încerca să vă ținem la curent prin rețelele de socializare, urmând un rezumat mai amănunțit după cursă. Stați pe aproape!

  Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports.

  Radical

  Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Leo Borlovan - ART Racing Services Ltd.

  Photocredit: Mihnea Tatu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss