More

  Latest Posts

  Racing Point va deveni Aston Martin în 2021

  Racing Point va deveni echipa Aston Martin, în 2021, în urma preluării cu succes a producătorului britanic de către un consorțiu condus de Lawrence Stroll. Miliardarul canadian și proprietarul echipei Racing Point Formula 1, Lawrence Stroll, a finalizat achiziționarea a 16,7% din Aston Martin Lagonda pentru suma de 182 de milioane de lire sterline ca parte a unei înțelegeri care va vedea că producătorul primește un impuls de 500 de milioane de lire sterline.

  În afara operațiunilor cu mașini rutiere, raportul „Issue of Equity”, transmis vineri dimineață, a confirmat că, începând cu 2021, Racing Point va deveni efortul uzinei Aston Martin în F1. Acordul consideră că Aston Martin se angajează la un termen inițial de zece ani, iar producătorul va primi „interes economic” din partea echipei.

  Într-o declarație care reacționează la știri, Red Bull a spus: „În urma anunțului făcut astăzi de Aston Martin Lagonda, echipa poate confirma că producătorul va rămâne partener la titlu până la sfârșitul sezonului 2020, dar acest contract nu va fi prelungit după încheierea termenul actual. Red Bull Racing a fost de acord să elibereze Aston Martin din clauza sa de exclusivitate de Formula 1 care, la rândul său, i-a permis să genereze investiția necesară pentru a re-finanța și urmări oportunități alternative în cadrul sportului.

  „Red Bull Advanced Technologies va continua să lucreze cu Aston Martin pentru a livra Hypercar Valkyrie, cu primele mașini programate pentru livrare la sfârșitul anului”.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss