More

  Latest Posts

  Racing Point scoate la teste noul monopost

  Vizualizări: 4329

  Cei de la Racing Point scot de la “hibernare” noul lor monopost pentru sezonul 2020.

  Acest test se va ține pe circuitul Silverstone varianta National și va reprezenta totodată, realizarea unui material video promoțional. La volan va fi Lance Stroll. Totul se va desfășura în data de 17 Iunie.

  În general, echipele au voie doar de două zile pe an să realizeze aceste materiale video, numărul de kilometri alocat fiind de 100 KM pe zi, iar Pirelli va furniza cauciucuri speciale pentru asta. Racing Point deja a mai făcut asta în acest an. Mercedes deja a testat, iar Ferrari urmează și ea să testeze.

  Otmar Szafnauer, team principal Racing Point: “Noi ne uităm destul de optimiști la cât de competitivă va fi mașina. Eu cred că primele circuite sunt OK pentru noi, chiar și Ungaria, cât și Silverstone ne pot aduce rezultate OK. După care mergem la Barcelona, iar în această iarnă, noi ne-am prezentat destul de decent. Eu cred că programul este unul benefic pentru echipă. Astfel, noi privim cu atenție evoluția mașinii și vom vedea ce se va întâmpla pe unul din aceste circuite, acolo unde vom încerca să găsim punctul forte și să realizăm un set-up bun.”

  Foto-Motorsport.com

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss