More

  Latest Posts

  Racing Point scoate la teste noul monopost

  Cei de la Racing Point scot de la “hibernare” noul lor monopost pentru sezonul 2020.

  Acest test se va ține pe circuitul Silverstone varianta National și va reprezenta totodată, realizarea unui material video promoțional. La volan va fi Lance Stroll. Totul se va desfășura în data de 17 Iunie.

  În general, echipele au voie doar de două zile pe an să realizeze aceste materiale video, numărul de kilometri alocat fiind de 100 KM pe zi, iar Pirelli va furniza cauciucuri speciale pentru asta. Racing Point deja a mai făcut asta în acest an. Mercedes deja a testat, iar Ferrari urmează și ea să testeze.

  Otmar Szafnauer, team principal Racing Point: “Noi ne uităm destul de optimiști la cât de competitivă va fi mașina. Eu cred că primele circuite sunt OK pentru noi, chiar și Ungaria, cât și Silverstone ne pot aduce rezultate OK. După care mergem la Barcelona, iar în această iarnă, noi ne-am prezentat destul de decent. Eu cred că programul este unul benefic pentru echipă. Astfel, noi privim cu atenție evoluția mașinii și vom vedea ce se va întâmpla pe unul din aceste circuite, acolo unde vom încerca să găsim punctul forte și să realizăm un set-up bun.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss