Latest Posts

Racing League Romania: Spectacol la Spa Francorchamps

Vizualizări: 26562

Racing League Romania a ajuns in weekendul trecut pe legendarul traseu de la Spa Francorchamps din Belgia. Peste 145 de piloți și-au încercat norocul in precalificările etapei, acesta fiind un record pozitiv pentru campionat.

Cursa 1

Andrei Bechir a reușit să aibă un start excelent din pole. Unul dintre candidații la victorie, Cristian Moisescu, este implicat într-un carambol chiar în primul tur și pierde poziții vitale in clasament. Acțiunea se muta la vârf, acolo unde Bechir simțea presiunea lui Berindea, în joc intrând și Victor Nicolae. Cei trei s-au luptat până la finalul cursei, dar în cele din urmă, Andrei Bechir obține victoria. Cristi și Victor au completat podiumul. Bogdan Moldovan, Alex Cascatău, Robert Prepeliță, Răzvan Mihai, Radu Dumitrescu, Bogdan Mutu și Andrei Dincă sunt cei ce completează top 10.

Cursa 2

Dincă obține pole-ul manșei secunde grație ordinii inversate, dar are parte de o plecare mai grea. De aceasta profită Mutu și se instalează la conducere. În turul al doilea, se produce un incident notabil pentru cei trei piloți ce au terminat pe podium in cursa trecută. Berindea, Bechir și Nicolae sunt implicați într-un carambol la o viteză destul de mare pe Kemmel Straight. Primii doi au continuat cursa cu mașinile șifonate serios, dar pentru Nicolae, abandonul a fost iminent. La vârf, Mutu a reușit să își mențină poziția, pentru el fiind primul său succes din sezonul acesta. Dincă prinde și el locul 2, iar Cascatău închide podiumul. Piloții ce ajung in top 10 sunt: Prepeliță, Dumitrescu, Moldovan, Moisescu, Mihai Neg, Mihai și Mihnea Georgescu.

În clasamentul general, Berindea rămâne lider cu 239 de puncte. Bechir este pe 2 cu 187 p, iar Nicolae se apropie de acesta cu 174 p în dreptul său.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Duminică 3 mai are loc antepenultima rundă din sezon ce se va ține la Zandvoort. Cursele vor fi live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania ș.a.m.d, dar și la televizor: Telekom Sport.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Press.bmwgroup.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss