More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Spectacol la Spa Francorchamps

  Racing League Romania a ajuns in weekendul trecut pe legendarul traseu de la Spa Francorchamps din Belgia. Peste 145 de piloți și-au încercat norocul in precalificările etapei, acesta fiind un record pozitiv pentru campionat.

  Cursa 1

  Andrei Bechir a reușit să aibă un start excelent din pole. Unul dintre candidații la victorie, Cristian Moisescu, este implicat într-un carambol chiar în primul tur și pierde poziții vitale in clasament. Acțiunea se muta la vârf, acolo unde Bechir simțea presiunea lui Berindea, în joc intrând și Victor Nicolae. Cei trei s-au luptat până la finalul cursei, dar în cele din urmă, Andrei Bechir obține victoria. Cristi și Victor au completat podiumul. Bogdan Moldovan, Alex Cascatău, Robert Prepeliță, Răzvan Mihai, Radu Dumitrescu, Bogdan Mutu și Andrei Dincă sunt cei ce completează top 10.

  Cursa 2

  Dincă obține pole-ul manșei secunde grație ordinii inversate, dar are parte de o plecare mai grea. De aceasta profită Mutu și se instalează la conducere. În turul al doilea, se produce un incident notabil pentru cei trei piloți ce au terminat pe podium in cursa trecută. Berindea, Bechir și Nicolae sunt implicați într-un carambol la o viteză destul de mare pe Kemmel Straight. Primii doi au continuat cursa cu mașinile șifonate serios, dar pentru Nicolae, abandonul a fost iminent. La vârf, Mutu a reușit să își mențină poziția, pentru el fiind primul său succes din sezonul acesta. Dincă prinde și el locul 2, iar Cascatău închide podiumul. Piloții ce ajung in top 10 sunt: Prepeliță, Dumitrescu, Moldovan, Moisescu, Mihai Neg, Mihai și Mihnea Georgescu.

  În clasamentul general, Berindea rămâne lider cu 239 de puncte. Bechir este pe 2 cu 187 p, iar Nicolae se apropie de acesta cu 174 p în dreptul său.

  Duminică 3 mai are loc antepenultima rundă din sezon ce se va ține la Zandvoort. Cursele vor fi live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania ș.a.m.d, dar și la televizor: Telekom Sport.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Press.bmwgroup.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss