GP24 Media

LATEST POSTS

Racing League Romania – România învinge Grecia în duelul amical de la Spa Francorchamps

Vizualizări: 36322

 

Un duel interesant între 40 de sim raceri s-a purtat aseară pe circuitul de la Spa Francorchamps. 20 de sim raceri români și 20 de sim raceri greci s-au duelat pentru victoriile din duelul desfășurat în Assetto Corsa Competizione. Împărțirea a făcut egal. Astfel, 10 piloți din fiecare țară au format grila la clasa GT3, în timp ce alți 10 piloți din fiecare țară au format grila la clasa GT4.

Încă din calificări, duelul a fost foarte echilibrat. Dacă la clasa GT3 pole-ul a fost luat de un sim racer grec, la clasa GT4, Andrei Bechir și Victor Nicolae au dominat competiția. Duelul greco-român de la Spa Francorchamps a debutat cu un carambol în primul tur. Mai mulți piloți de la clasa GT4 au fost nevoiți să abandoneze încă de la început.

Primul nume sonor dintre piloții români care a avut probleme la Spa a fost Alex Cascatău. În primă instanță, Cascatău a fost lovit de un rival grec, ca mai apoi, în încercarea sa de a reveni în frunte, a greșit neforțat și a abandonat atunci când era pe poziția a patra.

La clasa GT4, Andrei Bechir și Victor Nicolae au purtat un duel intens, cu numeroase depășiri și cu un spectacol desăvârșit pe ploaia virtuală din Belgia. Ceva mai în spate, Leo Borlovan încerca să recupereze terenul, dar, asemeni lui Cascatău, tânărul pilot timișorean a comis o greșeală și a ieșit în decor.

Până la momentul opririlor la boxe, totul curgea înspre o victorie a sim racerilor greci în duelul cu piloții români. Cu toate acestea, după oprirea obligatorie la boxe, liderul clasei GT3 a fost implicat fără voia sa într-un incident cu mașina răsucită a lui Cezar Toader. Din nefericire, Andrei Bechir a avut și el de suferit și a fost implicat în carambol. Datorită acestui incident, el a ratat victoria la categoria GT4.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Astfel, la finele celor 48 de tururi de Assetto Corsa Competizione, românii au triumfat la ambele categorii, prin Cristi Berindea, la GT3, respectiv Victor Nicolae, la GT4. Mai jos puteți consulta podiumurile celor două categorii.

GT3
1. Cristi Berindea (România)
2. Haris Mitropoulos (Grecia)
3. Fotis Dimas (Grecia)

GT4
1. Victor Nicolae (România)
2. Andrei Bechir (România)
3. Vaggelis Klironomos (Grecia)

Sursa: Paul Athes
Photocredit: Racing League Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES