More

  Latest Posts

  Racing League Romania – România învinge Grecia în duelul amical de la Spa Francorchamps

   

  Un duel interesant între 40 de sim raceri s-a purtat aseară pe circuitul de la Spa Francorchamps. 20 de sim raceri români și 20 de sim raceri greci s-au duelat pentru victoriile din duelul desfășurat în Assetto Corsa Competizione. Împărțirea a făcut egal. Astfel, 10 piloți din fiecare țară au format grila la clasa GT3, în timp ce alți 10 piloți din fiecare țară au format grila la clasa GT4.

  Încă din calificări, duelul a fost foarte echilibrat. Dacă la clasa GT3 pole-ul a fost luat de un sim racer grec, la clasa GT4, Andrei Bechir și Victor Nicolae au dominat competiția. Duelul greco-român de la Spa Francorchamps a debutat cu un carambol în primul tur. Mai mulți piloți de la clasa GT4 au fost nevoiți să abandoneze încă de la început.

  Primul nume sonor dintre piloții români care a avut probleme la Spa a fost Alex Cascatău. În primă instanță, Cascatău a fost lovit de un rival grec, ca mai apoi, în încercarea sa de a reveni în frunte, a greșit neforțat și a abandonat atunci când era pe poziția a patra.

  La clasa GT4, Andrei Bechir și Victor Nicolae au purtat un duel intens, cu numeroase depășiri și cu un spectacol desăvârșit pe ploaia virtuală din Belgia. Ceva mai în spate, Leo Borlovan încerca să recupereze terenul, dar, asemeni lui Cascatău, tânărul pilot timișorean a comis o greșeală și a ieșit în decor.

  Până la momentul opririlor la boxe, totul curgea înspre o victorie a sim racerilor greci în duelul cu piloții români. Cu toate acestea, după oprirea obligatorie la boxe, liderul clasei GT3 a fost implicat fără voia sa într-un incident cu mașina răsucită a lui Cezar Toader. Din nefericire, Andrei Bechir a avut și el de suferit și a fost implicat în carambol. Datorită acestui incident, el a ratat victoria la categoria GT4.

  Astfel, la finele celor 48 de tururi de Assetto Corsa Competizione, românii au triumfat la ambele categorii, prin Cristi Berindea, la GT3, respectiv Victor Nicolae, la GT4. Mai jos puteți consulta podiumurile celor două categorii.

  GT3
  1. Cristi Berindea (România)
  2. Haris Mitropoulos (Grecia)
  3. Fotis Dimas (Grecia)

  GT4
  1. Victor Nicolae (România)
  2. Andrei Bechir (România)
  3. Vaggelis Klironomos (Grecia)

  Sursa: Paul Athes

  Photocredit: Racing League Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss