More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Cristian Berindea este, din nou, campion!

  În weekendul ce tocmai a trecut, Racing League Romania și-a programat ultima etapă din sezon, la Brands Hatch GP. Aici urma să aflăm campionul sezonului cu numărul 5, duelul fiind dat între Cristian Berindea și Andrei Bechir.

  Cursa 1

  Prima manșă de concurs l-a găsit în pole pe Bechir. Acesta are un start decent, dar Victor Nicolae profită de asta și urcă la vârful plutonului. De-a lungul cursei, duelul dintre Andrei Bechir și Cristian Berindea a ținut capul de afiș. Nicolae a reușit să își mențină poziția și câștigă prima cursă din Marea Britanie. Berindea vine pe locul 2, iar Radu Dumitrescu prinde locul 3.

  Victor Taraș, Andrei Bechir, Alex Cascatău, Cezar Toader, Mihnea Hiru, Dragoș Simion și Akos Szabo ocupă locurile în primii 10.

  Cursa 2

  Szabo a pornit din pole și a reușit să rămână la vârf pentru câteva tururi, acesta iese în decor în Paddock Hill Bend, conducerea în acel moment venindu-i lui Cascatău. Mai încolo și Cascatău greșește, iar lupta pentru victorie s-a dat, din nou, între Bechir și Berindea. Andrei câștigă ultima cursă din sezon, iar Cristi ocupă locul 2, această clasare aducandu-i un nou titlu. Taraș închide podiumul.

  Dumitrescu, Simion, Bogdan Mutu, Cascatău, Szabo, Hiru și Eugen Dudașu completează ultimul top 10 din sezon.

  Așadar, Cristian Berindea reușește să obțină cel de-al doilea titlu consecutiv de campion național în Racing League Romania, punctajul final fiind de 296 p. Coechipierul său, Andrei Bechir devine vicecampionul seriei cu 270 p, iar Victor Nicolae prinde bronzul cu 199 p. La echipe, Apex Hunters Red este campioană.

  Sezonul 5 din RLR a fost unul spectaculos, iar GP24 va asigura în continuare o bună acoperire a viitorului sezon din acest campionat!

  Foto-Clau Morar-The Car Guys


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss