Latest Posts

Racing League Romania: Berindea și Bechir, victorioși la Imola

Vizualizări: 21436

Etapa a treia din Racing League Romania s-a desfășurat duminica trecută pe faimosul circuit de la Imola.

În prima manșă de concurs, pole position-ul i-a aparținut lui Cristian Berindea. Acesta are un start excelent și se instalează la vârful cursei. În spatele său, se dădeau lupte crâncene pentru pozițiile fruntașe. Cu un sfert de oră înainte de finish, atenția s-a mutat pe duelul dintre Alex Cascătău și Andrei Bechir. Lupta dintre cei doi a fost una spectaculoasă, la final Cascătău trece curat de Bechir. În ecuație a intrat și Cristian Moisescu ce încearcă un “dive bomb” asupra lui Bechir. Din păcate cei doi se lovesc și pierd locurile pe care se aflau în acel moment. La vârf, Cristian Berindea câștigă prima cursă fără emoții, el dominând întrecerea cap-coadă. Pe podium au mai venit Cascătău și Victor Nicolae ce a profitat de acroșajul dintre Moisescu și Bechir. Acesta din urmă termină pe 4, Leo Borlovan vine pe 5, iar restul numelor ce au completat top 10 sunt: Moisescu, Bogdan Mutu, Victor Taraș, Andrei Mortilă și Lukas Hellmann.

Cursa a doua l-a avut în pole pe Hellmann. El și-a menținut poziția fruntașă pentru puțin timp. Bechir a avut un start excelent și la finalul primului tur a reușit să se ducă la conducerea cursei. De-a lungul cursei, am avut parte de multă acțiune pe circuit, de la dueluri palpitante până la numeroase contacte și ieșiri în decor. Andrei Bechir câștigă manșa a doua de concurs. Moisescu și Nicolae ocupă locurile 2 și 3 la finele cursei. Piloții ce au terminat în zona punctelor sunt: Berindea, Cascătău, Radu Dumitrescu, Taraș, Borlovan, Sergiu Nicolae și Andrei Duminică.

La general, Bechir și Nicolae se află la egalitate de puncte, mai exact 97. Locul trei este ocupat de Cristian Berindea la doar 4 puncte în spate față de primii doi.

Runda a patra se va desfășura Duminică 5 Aprilie pe circuitul stradal de la Norisring. Cursele se pot vedea live pe Facebook Racing League Romania și BMW Romania, dar și pe TV la Telekom Sport.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Press.bmwgroup.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss