Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Racing League Romania: Berindea și Bechir, victorioși la Imola

  Etapa a treia din Racing League Romania s-a desfășurat duminica trecută pe faimosul circuit de la Imola.

  În prima manșă de concurs, pole position-ul i-a aparținut lui Cristian Berindea. Acesta are un start excelent și se instalează la vârful cursei. În spatele său, se dădeau lupte crâncene pentru pozițiile fruntașe. Cu un sfert de oră înainte de finish, atenția s-a mutat pe duelul dintre Alex Cascătău și Andrei Bechir. Lupta dintre cei doi a fost una spectaculoasă, la final Cascătău trece curat de Bechir. În ecuație a intrat și Cristian Moisescu ce încearcă un „dive bomb” asupra lui Bechir. Din păcate cei doi se lovesc și pierd locurile pe care se aflau în acel moment. La vârf, Cristian Berindea câștigă prima cursă fără emoții, el dominând întrecerea cap-coadă. Pe podium au mai venit Cascătău și Victor Nicolae ce a profitat de acroșajul dintre Moisescu și Bechir. Acesta din urmă termină pe 4, Leo Borlovan vine pe 5, iar restul numelor ce au completat top 10 sunt: Moisescu, Bogdan Mutu, Victor Taraș, Andrei Mortilă și Lukas Hellmann.

  Cursa a doua l-a avut în pole pe Hellmann. El și-a menținut poziția fruntașă pentru puțin timp. Bechir a avut un start excelent și la finalul primului tur a reușit să se ducă la conducerea cursei. De-a lungul cursei, am avut parte de multă acțiune pe circuit, de la dueluri palpitante până la numeroase contacte și ieșiri în decor. Andrei Bechir câștigă manșa a doua de concurs. Moisescu și Nicolae ocupă locurile 2 și 3 la finele cursei. Piloții ce au terminat în zona punctelor sunt: Berindea, Cascătău, Radu Dumitrescu, Taraș, Borlovan, Sergiu Nicolae și Andrei Duminică.

  La general, Bechir și Nicolae se află la egalitate de puncte, mai exact 97. Locul trei este ocupat de Cristian Berindea la doar 4 puncte în spate față de primii doi.

  Runda a patra se va desfășura Duminică 5 Aprilie pe circuitul stradal de la Norisring. Cursele se pot vedea live pe Facebook Racing League Romania și BMW Romania, dar și pe TV la Telekom Sport.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Press.bmwgroup.com  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss