More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Berindea și Bechir se impun la Kyalami

  Penultima rundă din Racing League Romania s-a ținut pe circuitul Kyalami din Africa de Sud. La etapa aceasta am avut numeroși absenți de marcă printre care Victor Nicolae, Leo Borlovan, Victor Taraș și mulți alții.

  Cursa 1

  Din pole a plecat Berindea și el a reușit să aibă un start bun. De-a lungul cursei, Cristi simțea presiunea creată de colegul său Andrei Bechir. În pluton, punctul de atracție a fost duelul dintre Dumitrescu, Cascatău și Moldovan. Aceștia au oferit o luptă spectaculoasă pentru locul 3. La vârf, Berindea reușește să încheie la pas cursa cu Bechir pe locul 2, iar Alex Cascatău prinde până la urmă, locul 3.

  Piloții din TOP 10 sunt: Radu Dumitrescu, Bogdan Moldovan, Eugen Dudașu, Bogdan Duma, Cezar Toader, Andrei Morțilă și Andrei Duminică.

  Cursa 2

  În manșa secundă, startul a fost marcat de un carambol masiv în pluton. Nume precum Moldovan, Cascatău, Mirea etc au fost afectate de acest incident. Toader și Dudașu își luau avans față de restul, dar acest avantaj nu a durat mult, deoarece Dumitrescu a reușit să treacă de cei doi. Finalul cursei a fost marcat de duelul pentru victorie între Dumitrescu, Bechir și Berindea. În ultimul tur, Andrei face manevra decisivă și trece de Radu ce face o greșeală, de ea profitând și Cristi. Astfel, Andrei Bechir obține victoria. Cristian Berindea vine pe 2, iar Radu Dumitrescu ajunge pe 3.

  Dragoș Simion, Akos Szabo, Morțilă, Mihai Rusu, Dudașu, Duma și Cristian Stirbu prind Top 10.

  La general, Berindea conduce cu 280 p, Bechir e pe 2 cu 259 p, iar Dumitrescu urcă pe locul 3 cu 176 p.

  Astfel, lupta pentru titlu se va da în ultima rundă. Aceasta va avea loc în data de 17 Mai pe circuitul Brands Hatch GP și va fi live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc, dar și pe TV: Telekom Sport.

  Foto-Clau Morar-The Car Guys


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss