GP24 Media

LATEST POSTS

Racing League Romania: Berindea și Bechir se impun la Kyalami

Vizualizări: 14831

Penultima rundă din Racing League Romania s-a ținut pe circuitul Kyalami din Africa de Sud. La etapa aceasta am avut numeroși absenți de marcă printre care Victor Nicolae, Leo Borlovan, Victor Taraș și mulți alții.

Cursa 1

Din pole a plecat Berindea și el a reușit să aibă un start bun. De-a lungul cursei, Cristi simțea presiunea creată de colegul său Andrei Bechir. În pluton, punctul de atracție a fost duelul dintre Dumitrescu, Cascatău și Moldovan. Aceștia au oferit o luptă spectaculoasă pentru locul 3. La vârf, Berindea reușește să încheie la pas cursa cu Bechir pe locul 2, iar Alex Cascatău prinde până la urmă, locul 3.

Piloții din TOP 10 sunt: Radu Dumitrescu, Bogdan Moldovan, Eugen Dudașu, Bogdan Duma, Cezar Toader, Andrei Morțilă și Andrei Duminică.

Cursa 2

În manșa secundă, startul a fost marcat de un carambol masiv în pluton. Nume precum Moldovan, Cascatău, Mirea etc au fost afectate de acest incident. Toader și Dudașu își luau avans față de restul, dar acest avantaj nu a durat mult, deoarece Dumitrescu a reușit să treacă de cei doi. Finalul cursei a fost marcat de duelul pentru victorie între Dumitrescu, Bechir și Berindea. În ultimul tur, Andrei face manevra decisivă și trece de Radu ce face o greșeală, de ea profitând și Cristi. Astfel, Andrei Bechir obține victoria. Cristian Berindea vine pe 2, iar Radu Dumitrescu ajunge pe 3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Dragoș Simion, Akos Szabo, Morțilă, Mihai Rusu, Dudașu, Duma și Cristian Stirbu prind Top 10.

La general, Berindea conduce cu 280 p, Bechir e pe 2 cu 259 p, iar Dumitrescu urcă pe locul 3 cu 176 p.

Astfel, lupta pentru titlu se va da în ultima rundă. Aceasta va avea loc în data de 17 Mai pe circuitul Brands Hatch GP și va fi live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc, dar și pe TV: Telekom Sport.

Foto-Clau Morar-The Car Guys

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES