More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Berindea și Bechir câștigă la Norisring

  Etapa a patra din Campionatul de SIM Racing, Racing League Romania s-a desfășurat pe circuitul stradal de la Norisring.

  În prima cursă, am avut parte de un desfășurător destul de agitat. Poleman-ul Andrei Bechir este implicat într-un carambol in primul viraj provocat de Mihnea Georgescu, ce a adus ca rezultat, numeroase mașini avariate și foarte multe schimbări în pluton. De hecatombă a profitat Victor Nicolae ce s-a instalat la vârf. Dar nu a stat mult acolo, deoarece Berindea a reușit să treacă de acesta și să instaleze la conducerea cursei. In pluton, aveau loc numeroase dueluri, dar și contacte, aceste momente animând cursa. Cristian Berindea câștigă prima manșă, el fiind urmat de Victor Nicolae și Andrei Morțilă. Top 10 a fost completat de Alexandru Cascătău, Florin Botea, Răzvan Prepeliță, Victor Taraș, Andrei Duminică și Andrei Bechir.

  Bechir a plecat din pole in cursa a doua și a rămas la vârf până la final, manșă fiind mai liniștită de această dată. Acesta reușește o nouă victorie stagională, el fiind urmat de colegul său Berindea pe 2. Debutantul Alex Manițiu termină cursa pe locul 3. Taraș, George Cățan, Bogdan Moldovan, Cascătău, Moisescu, Dumitrescu, Hellmann și Mutu încheie în top 10.

  La general, Berindea este lider cu 136 de puncte, Andrei Bechir ocupă locul 2 cu 128 p, iar Victor Nicolae se află pe 3 cu 110 p.

  Runda cu numărul 5 se va desfășura pe Nurburgring Nordschleife, fiind etapa de Anduranță din acest sezon. Acțiunea are loc Duminică 12 Aprilie live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania, dar și pe Telekom Sport.

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Press.bmwgroup.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss