More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Berindea, de neoprit pe Nordschleife

  Singura cursă de Anduranță din cadrul Racing League Romania s-a desfășurat duminică pe legendarul circuit din Germania, Nurburgring Nordschleife, acolo unde s-a înregistrat recordul de participare, 200 de piloți incercându-și norocul în precalificările etapei.

  Cursa principală l-a avut în frunte pe Cristian Berindea ce are parte de un start “ca din tun” și deja își creează un avans semnificativ față de pluton. In spatele său, se purtau deja numeroase dueluri incitante.

  De o cursă dificilă au avut parte Cascătău și Bechir. Primul este implicat într-un contact cu Andrei Penghis, de aici rezultând pierderea poziției pe care o ocupa atunci. Andrei Bechir a avut o rundă dificilă, el fiind implicat în multe contacte și termină cursa cu mașina cam șifonată pe locul 15 prinzând doar un punct.

  La vârf, Cristian Berindea reușește să se impună la pas pe “Iadul Verde”. Locul 2 a fost ocupat de Cristian Moisescu, ce termină cursa la peste 20 de secunde in spatele câștigătorului. Omul etapei a fost Victor Nicolae. El a recuperat 19 poziții de la start și încheie etapa pe locul 3.

  Restul piloților ce au încheiat în top 10 sunt: Bogdan Mutu, Radu Dumitrescu, Bogdan Moldovan, Mihai Neg, Alex Cascătău și Vali Boldur.

  În clasamentul general, Berindea conduce cu 180 de puncte. Nicolae se află pe 2 la 40 de puncte în urmă, iar Bechir ocupă locul 3 cu 131 de puncte.

  Următoarea etapă se va desfășura pe Virginia International Raceway pe 19 Aprilie, acolo unde se va reveni la formatul clasic cu care suntem obișnuiți. Cursele se pot vedea live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc, dar și pe Telekom Sport.

   

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Press.bmwgroup.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss