GP24 Media

LATEST POSTS

Racing League Romania: Berindea, de neoprit pe Nordschleife

Vizualizări: 18436

Singura cursă de Anduranță din cadrul Racing League Romania s-a desfășurat duminică pe legendarul circuit din Germania, Nurburgring Nordschleife, acolo unde s-a înregistrat recordul de participare, 200 de piloți incercându-și norocul în precalificările etapei.

Cursa principală l-a avut în frunte pe Cristian Berindea ce are parte de un start “ca din tun” și deja își creează un avans semnificativ față de pluton. In spatele său, se purtau deja numeroase dueluri incitante.

De o cursă dificilă au avut parte Cascătău și Bechir. Primul este implicat într-un contact cu Andrei Penghis, de aici rezultând pierderea poziției pe care o ocupa atunci. Andrei Bechir a avut o rundă dificilă, el fiind implicat în multe contacte și termină cursa cu mașina cam șifonată pe locul 15 prinzând doar un punct.

La vârf, Cristian Berindea reușește să se impună la pas pe “Iadul Verde”. Locul 2 a fost ocupat de Cristian Moisescu, ce termină cursa la peste 20 de secunde in spatele câștigătorului. Omul etapei a fost Victor Nicolae. El a recuperat 19 poziții de la start și încheie etapa pe locul 3.

Restul piloților ce au încheiat în top 10 sunt: Bogdan Mutu, Radu Dumitrescu, Bogdan Moldovan, Mihai Neg, Alex Cascătău și Vali Boldur.

În clasamentul general, Berindea conduce cu 180 de puncte. Nicolae se află pe 2 la 40 de puncte în urmă, iar Bechir ocupă locul 3 cu 131 de puncte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Următoarea etapă se va desfășura pe Virginia International Raceway pe 19 Aprilie, acolo unde se va reveni la formatul clasic cu care suntem obișnuiți. Cursele se pot vedea live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc, dar și pe Telekom Sport.

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Press.bmwgroup.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES