More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Bechir și Mutu, victorioși la Zandvoort

  Antepenultima etapă din Racing League Romania s-a ținut pe circuitul olandez Zandvoort. La această etapă am avut doi absenți de marcă: liderul campionatului Cristian Berindea și ocupantul locului 3, Victor Nicolae.

  Cursa 1

  Din pole s-a lansat Andrei Bechir și a rămas acolo toată cursa, chiar dacă pe final a ieșit în decor in primul viraj, dar el a reușit să gestioneze situația cum trebuie. Acțiunea nu a lipsit, iar în pluton remarcăm numeroase dueluri palpitante. Bechir câștigă, Bogdan Moldovan vine pe 2, iar Alex Cascatău prinde locul 3. Cristian Moisescu, Cezar Toader, Bogdan Mutu, Victor Taraș, Mihai Neg și Mihnea Hiru prind TOP 10.

  Screenshot bmw m3 e30 dtm ks zandvoort 3 5 120 23 21 27

  Cursa 2

  Hiru avea să pornească primul în manșa secundă. Are parte de un start slab, iar de asta profită Mutu. De-a lungul cursei, am avut parte de un duel foarte spectaculos între locurile 2-10, piloții oferind un spectacol desăvârșit pentru a obține o clasare cât mai bună. Mutu încheie victorios cursa a doua cu Hiru pe 2 și Taraș al treilea. Piloții ce au terminat manșa în zona punctelor sunt: Radu Dumitrescu, Neg, Bechir, Cascatău, Robert Prepeliță, Moldovan și Akos Szabo.

  Screenshot bmw m3 e30 dtm ks zandvoort 3 5 120 23 16 15

  În clasamentul general, Berindea este lider cu 239 p. Bechir se apropie cu 222 p, iar Nicolae este ocupantul locului 3 cu 174 p. La echipe, Apex Hunters Red și-au asigurat titlul de campioni naționali cu două etape înainte de final.

  Penultima etapă din RLR se va desfășura la Kyalami în Africa de Sud pe 10 Mai, live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania și pe Telekom Sport.

  Foto-Clau Morar-The Car Guys


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss