Latest Posts

Racing League Romania: Bechir și Mutu, victorioși la Zandvoort

Vizualizări: 13063

Antepenultima etapă din Racing League Romania s-a ținut pe circuitul olandez Zandvoort. La această etapă am avut doi absenți de marcă: liderul campionatului Cristian Berindea și ocupantul locului 3, Victor Nicolae.

Cursa 1

Din pole s-a lansat Andrei Bechir și a rămas acolo toată cursa, chiar dacă pe final a ieșit în decor in primul viraj, dar el a reușit să gestioneze situația cum trebuie. Acțiunea nu a lipsit, iar în pluton remarcăm numeroase dueluri palpitante. Bechir câștigă, Bogdan Moldovan vine pe 2, iar Alex Cascatău prinde locul 3. Cristian Moisescu, Cezar Toader, Bogdan Mutu, Victor Taraș, Mihai Neg și Mihnea Hiru prind TOP 10.

Racing League Romania: Bechir și Mutu, victorioși la Zandvoort

Cursa 2

Hiru avea să pornească primul în manșa secundă. Are parte de un start slab, iar de asta profită Mutu. De-a lungul cursei, am avut parte de un duel foarte spectaculos între locurile 2-10, piloții oferind un spectacol desăvârșit pentru a obține o clasare cât mai bună. Mutu încheie victorios cursa a doua cu Hiru pe 2 și Taraș al treilea. Piloții ce au terminat manșa în zona punctelor sunt: Radu Dumitrescu, Neg, Bechir, Cascatău, Robert Prepeliță, Moldovan și Akos Szabo.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Racing League Romania: Bechir și Mutu, victorioși la Zandvoort

În clasamentul general, Berindea este lider cu 239 p. Bechir se apropie cu 222 p, iar Nicolae este ocupantul locului 3 cu 174 p. La echipe, Apex Hunters Red și-au asigurat titlul de campioni naționali cu două etape înainte de final.

Penultima etapă din RLR se va desfășura la Kyalami în Africa de Sud pe 10 Mai, live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania și pe Telekom Sport.

Foto-Clau Morar-The Car Guys

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss