GP24 Media

LATEST POSTS

Racing League Romania: Bechir și Cascatău se impun în două curse foarte spectaculoase

Vizualizări: 19026

Racing League Romania a străbătut oceanul virtual și a programat o nouă etapă în Statele Unite ale Americii pe circuitul Virginia International Raceway.

Cursa 1

Cristian Berindea reușește un nou pole position, iar plecarea sa în cursă a fost una excelentă. El a fost urmat în imediata apropiere de colegul său Bechir. Dar câteva ture mai încolo, Berindea, care se afla la vârf, face o greșeală și ajunge în decor, de acest incident profitând Bechir și Nicolae. De-a lungul cursei, am avut parte de numeroase dueluri incitante și ieșiri în afara traseului, dar atenția se muta la vârful plutonului. Duelul pentru întâietate se dădea între Bechir și Nicolae. Acesta din urmă începea să pună presiune pe lider, dar Andrei Bechir nu a cedat și reușește astfel să câștige cursa cu ceva emoții. Berindea încheie manșa de concurs pe locul 3.

Numele ce au completat top 10 au fost următoarele: Alexandru Cascatău, Cristian Moisescu, Victor Taraș, Radu Dumitrescu, Florin Botea, Robert Prepeliță și Bogdan Moldovan.

Cursa 2

Grație grilei inversate, Moldovan era cel ce pleca primul. Dar el nu a reușit să își mențină poziția, acesta fiind depășit destul de repede. Dumitrescu avea să își lanseze atacul pentru victorie, pilotul reușind să atragă atenția tuturor in momentul in care a început duelul cu Berindea. Cei doi au oferit un spectacol pe cinste pe circuit, dar chiar în ultimul tur, Radu ratează frânarea și îl acroșează pe Cristian. Pe modul “Când doi se ceartă, al treilea câștigă”, Alex Cascatău reușește să treacă de cei doi și obține prima sa victorie stagională din acest sezon. Cristian Berindea ocupă locul 2, iar Radu Dumitrescu ajunge pe 3 la finele manșei secunde.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Prepeliță, Bechir, Lukas Hellmann, Dragoș Simion, Andrei Dincă, Victor Taraș și Călin Tănasă completează top 10.

În clasamentul general, Berindea își menține șefia cu 216 puncte, el fiind urmat de Bechir(165 p) și Nicolae (158 p).

Campionatul revine în Europa de duminica viitoare, celebrul circuit Spa Francorchamps din Belgia fiind gazda piloților din RLR.

Acțiunea din Belgia se poate vedea live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc dar și la TV pe Telekom Sport.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Press.bmwgroup.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES