More

  Latest Posts

  Racing League Romania: Bechir și Cascatău se impun în două curse foarte spectaculoase

  Racing League Romania a străbătut oceanul virtual și a programat o nouă etapă în Statele Unite ale Americii pe circuitul Virginia International Raceway.

  Cursa 1

  Cristian Berindea reușește un nou pole position, iar plecarea sa în cursă a fost una excelentă. El a fost urmat în imediata apropiere de colegul său Bechir. Dar câteva ture mai încolo, Berindea, care se afla la vârf, face o greșeală și ajunge în decor, de acest incident profitând Bechir și Nicolae. De-a lungul cursei, am avut parte de numeroase dueluri incitante și ieșiri în afara traseului, dar atenția se muta la vârful plutonului. Duelul pentru întâietate se dădea între Bechir și Nicolae. Acesta din urmă începea să pună presiune pe lider, dar Andrei Bechir nu a cedat și reușește astfel să câștige cursa cu ceva emoții. Berindea încheie manșa de concurs pe locul 3.

  Numele ce au completat top 10 au fost următoarele: Alexandru Cascatău, Cristian Moisescu, Victor Taraș, Radu Dumitrescu, Florin Botea, Robert Prepeliță și Bogdan Moldovan.

  Cursa 2

  Grație grilei inversate, Moldovan era cel ce pleca primul. Dar el nu a reușit să își mențină poziția, acesta fiind depășit destul de repede. Dumitrescu avea să își lanseze atacul pentru victorie, pilotul reușind să atragă atenția tuturor in momentul in care a început duelul cu Berindea. Cei doi au oferit un spectacol pe cinste pe circuit, dar chiar în ultimul tur, Radu ratează frânarea și îl acroșează pe Cristian. Pe modul “Când doi se ceartă, al treilea câștigă”, Alex Cascatău reușește să treacă de cei doi și obține prima sa victorie stagională din acest sezon. Cristian Berindea ocupă locul 2, iar Radu Dumitrescu ajunge pe 3 la finele manșei secunde.

  Prepeliță, Bechir, Lukas Hellmann, Dragoș Simion, Andrei Dincă, Victor Taraș și Călin Tănasă completează top 10.

  În clasamentul general, Berindea își menține șefia cu 216 puncte, el fiind urmat de Bechir(165 p) și Nicolae (158 p).

  Campionatul revine în Europa de duminica viitoare, celebrul circuit Spa Francorchamps din Belgia fiind gazda piloților din RLR.

  Acțiunea din Belgia se poate vedea live pe Facebook BMW Romania, Racing League Romania etc dar și la TV pe Telekom Sport.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Press.bmwgroup.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss