Latest Posts

Racing Gaming: WRC 9 a fost dezvăluit, Raceroom devine gratuit cu totul

Vizualizări: 38417

De astăzi pe site-ul nostru, veți putea găsi informații și din zona de racing gaming. Și începem cu informații despre WRC 9 respectiv Raceroom Racing Experience.

WRC 9 este noul joc al seriei. Acesta va fi realizat de cei de la KT Racing în colaborare cu NACON. Față de WRC 8, acest joc promite schimbări la modul “Carieră”, 15 mașini ce au făcut istorie în Campionatul Mondial de Raliuri și 3 noi raliuri ce au revenit în WRC: Kenya, Japonia și Nouă Zeelanda.

Jocul se va lansa pe 3 septembrie pe PC prin Epic Store, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X și Nintendo Switch. Totodată, producătorii au confirmat deja că vor apărea alte două noi jocuri, WRC 10 și 11, primul apare în 2020, iar al doilea în 2022.

Racing Gaming: WRC 9 a fost dezvăluit, Raceroom devine gratuit cu totul

Trecem acum la Raceroom ce vine cu o ofertă excelentă pentru aceste zile. Jocul este exclusiv pentru PC și se poate lua gratuit de pe Steam. Doar că aici este un lucru de spus. Odată luat jocul vine cu două mașini și două circuite restul fiind contracost. Ei bine, developerii jocul, Sector 3 Studios a decis ca tot conținutul lor contracost sa fie gratuit. Oferta ține până pe 25 martie, iar doritorii au ce să încerce. Jocul are licențele oficiale pentru următoarele campionate: DTM, Adac GT Masters, WTCC și WTCR, deci jucătorii nu se vor plictisi prea ușor.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Teamvvv.com, Facebook-Raceroom
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss