Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Racing Gaming: WRC 9 a fost dezvăluit, Raceroom devine gratuit cu totul

  De astăzi pe site-ul nostru, veți putea găsi informații și din zona de racing gaming. Și începem cu informații despre WRC 9 respectiv Raceroom Racing Experience.

  WRC 9 este noul joc al seriei. Acesta va fi realizat de cei de la KT Racing în colaborare cu NACON. Față de WRC 8, acest joc promite schimbări la modul „Carieră”, 15 mașini ce au făcut istorie în Campionatul Mondial de Raliuri și 3 noi raliuri ce au revenit în WRC: Kenya, Japonia și Nouă Zeelanda.

  Jocul se va lansa pe 3 septembrie pe PC prin Epic Store, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X și Nintendo Switch. Totodată, producătorii au confirmat deja că vor apărea alte două noi jocuri, WRC 10 și 11, primul apare în 2020, iar al doilea în 2022.

  Trecem acum la Raceroom ce vine cu o ofertă excelentă pentru aceste zile. Jocul este exclusiv pentru PC și se poate lua gratuit de pe Steam. Doar că aici este un lucru de spus. Odată luat jocul vine cu două mașini și două circuite restul fiind contracost. Ei bine, developerii jocul, Sector 3 Studios a decis ca tot conținutul lor contracost sa fie gratuit. Oferta ține până pe 25 martie, iar doritorii au ce să încerce. Jocul are licențele oficiale pentru următoarele campionate: DTM, Adac GT Masters, WTCC și WTCR, deci jucătorii nu se vor plictisi prea ușor.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Teamvvv.com, Facebook-Raceroom  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss