Latest Posts

Racing gaming: MotoGP 20 s-a lansat, update major pentru F1 Mobile Racing

Vizualizări: 32233

Noutăți pe piața de Racing Gaming, două nume mari ale genului aducând câteva premiere.

Începem cu noul joc MotoGP 20 ce a fost lansat chiar azi pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și Google Stadia.

Noul joc aduce un mod nou de carieră ce pune accent mai mult pe zona de conducere a echipei. Jucătorul poate să își dezvolte echipa așa cum își dorește el, de la zona de dezvoltare a motorului până la cea financiară. Totodată s-a umblat și la fizica jocului, dar și la grafică. În el vom găsi toate motoarele din 2020 de la toate clasele, dar și piloții.

Prețul noului MotoGP 20 este de 49,99 de Euro pe toate platformele.

Racing gaming: MotoGP 20 s-a lansat, update major pentru F1 Mobile Racing

Pentru jocul oficial al Formulei 1 pentru mobil, F1 Mobile Racing, s-a pregătit un update major. În primul rând, vor fi introduse toate mașinile din 2020, circuitul Zandvoort și cel din Vietnam. Totodată jucătorii pot încerca un campionat aniversar F1, acolo unde ei pot face hot lap-uri pe circuitele legendare din campionat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Jocul este gratuit pentru IOS și Android.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-MotoGP The Official Videogame, F1 Games from Codemasters
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss