More

  Latest Posts

  Quartararo vrea să profite de energia bună din Valencia

  Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), speră că „energia pozitivă”, pe care a simțit-o, în celelalte apariții pe circuitul Ricardo Tormo, îi va aduce două weekend-uri de succes, în Gran Premio de Europa, din Valencia.

  Cele două etape sunt cruciale, în lupta pentru titlul MotoGP din 2020. După cum stau lucrurile acum, Quartararo se află la 14 puncte distanță de Joan Mir (Team Suzuki Ecstar). Dar francezul se simte bine, acum că merge în Valencia și speră că va ajunge la ritmul din primele etape ale sezonului, pentru a se putea apropia de Mir.

  „Deși ultimele două curse au fost mai dificile, pentru mine, în Aragon, vreau să profit de energia frumoasă pe care am avut-o mereu, în MotoGP, la Valencia, în cele două etape, care urmează. E un circuit mic, dar este unul care îmi place. M-am simțit foarte bine aici, anul trecut, când am ajuns pe podium și am luat și pole-ul, dar și în testele de la finalul sezonului.”

  „Desigur că sper să-mi recreez performanța. Mai sunt 3 curse în 2020 și o distanță de 14 puncte, până la lider. Știm cât de rapizi putem să fim, deci cred că vom avea câteva oportunități în Valencia și în Portimao, și abia aștept cursa din acest weekend.”

  El Diablo va încerca să obțină a patra victorie din acest sezon, dar cu siguranță orice loc pe podium este bine-venit, dacă îl ajută să ajungă din nou, în fruntea clasamentului.

  Sursa: motogp.com

  Photocredit: formularapida.net


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss