More

  Latest Posts

  Quartararo versus Mir. Lupta continuă la Le Mans

  Eroul francez se îndreaptă către titlu în 2020, și acum se luptă acasă. Quartararo a câștigat în Barcelona și a obținut un avantaj de 8 puncte față de Mir. Pentru „El Diablo”, este presiunea cursei de casă, dar și o susținere incredibilă din partea conaționalilor. Toată lumea se întreabă dacă Fabio poate fi primul francez care să obțină locul 1 la Le Mans, la clasa principală din MotoGP. Cu siguranță, Joan Mir va face tot posibilul să îi stea în cale.

  Deși a fost cel mai consecvent în ceea ce privește clasarea pe podium, în acest an, Mir nu a obținut încă o victorie. Pilotul spune că nu se poate gândi la titlu până când nu își adaugă prima treapta a podiumului în palmares. Este clar deci că în Franța va face tot posibilul să își asigure un câștig.

  Rins a avut o prestație demnă de apreciat, în ultima vreme și va vrea, de asemenea, să rămână în top. A trecut mai bine de un an de la ultima sa victorie de la Sylverstone, iar performanța exemplară din etapa anterioară le-a oferit celor de la Suzuki primul podium dublu după aproximativ 13 ani.

  Maverick Vinales și Valentino Rossi se află ceva mai în spate în lupta din campionat, după o cursă nu foarte reușită în Catalunia. Cu toate acestea, nu este exclus să aibă o cursă impecabilă la Le Mans.

  Fostul lider al clasamentului, Andrea Dovizioso (Ducati), s-ar putea să nu se simtă în largul lui pe circuitul francez, luând în considerare faptul că Ducati nu a obținut nicio victorie aici. Pilotul italian are nevoie de un efort considerabil dacă vrea să fie luat în considerare în lupta pentru titlu, fiind la 24 de puncte distanță de Quartararo.

  Jack Miller și Francesco Bagnaia de la Pramac Racing vor vâna o oportunitate de a reveni în luptă, dar desigur că asta fac toți. Johann Zarco este de asemenea francez, acesta având și parte de glorie la Le Mans. Cert e că vrea să trăiască acele emoții.

  Nu există un mod mai bun de a veni în cursa de casă, decât după un câștig. Sunt multe în joc pentru Quartararo, nu doar victoria pe pământ francez, dar și extinderea avantajului în lupta pentru titlu. Mir pândește însă de aproape, Vinales, Rossi, Rins și Morbidelli sunt pregătiți și ei să răstoarne clasamentul.

  Cu șase curse rămase în acest sezon, cu o posibilă revenire a lui Marc Marquez, finalul competiției de MotoGP merită urmărit. Se pot schimba multe.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss