Latest Posts

Quartararo „s-a plâns prea mult” de Yamaha în primele curse de MotoGP din 2022.

Vizualizări: 18169

Actualul lider al campionatului MotoGP, Fabio Quartararo, recunoaște că „s-a plâns prea mult” de lipsa de viteză maximă a motocicletei sale Yamaha, care l-a distras în primele curse din 2022.

Fabio Quartararo a fost vocal în legătură cu lipsa de creștere a vitezei maxime a motorului Yamaha încă de la testul post-sezon din noiembrie de la Jerez, anul trecut, și a recunoscut în timpul testelor de pre-sezon din februarie că progresul minim cu M1 înseamnă că viitorul său în MotoGP după 2022 este deschis. În primele curse s-a luptat pentru rezultate, terminând al nouălea în Qatar, al optulea în Argentina și al șaptelea la Austin, înainte ca o revenire în Europa, în Portugalia, să-i aducă prima din cele trei victorii din prima jumătate a campaniei din 2022.

Reflectând asupra primei jumătăți a anului înainte de GP-ul Olandei de luna trecută – la care s-a prăbușit – Fabio Quartararo recunoaște că plângerile sale din primele curse l-au distras, iar o schimbare de mentalitate când a ajuns în Portugalia l-a ajutat să se îmbunătățească. „Desigur, a fost o primă parte a sezonului foarte bună”, a declarat Fabio Quartararo, care conduce clasamentul cu 21 de puncte la Assen.

Quartararo

„Qatar, Argentina, Austin au fost destul de dificile. Cred că, așa cum am spus de multe ori, mă plângeam un pic prea mult de viteza mea maximă și nu eram concentrat pe pilotajul meu. Apoi, când am ajuns în Europa, m-am putut concentra cu adevărat pe pilotaj. Am obținut rezultate foarte bune și, bineînțeles, din Portugalia și până acum am urcat aproape de fiecare dată pe podium; doar la Le Mans am fost pe locul patru. Dar cred că am făcut o primă serie de 10 curse grozave, exact aceleași puncte ca anul trecut în același punct al sezonului”.

Fabio Quartararo a continuat să catalogheze seria de rezultate obținute de la primele patru curse volante ca fiind „destul de grozavă”, adăugând: „Bineînțeles, victoria din Portugalia, pentru că atunci când vii din momente foarte grele și câștigi, în Portugalia cred că a fost una dintre cele mai bune”.

„Dar, bineînțeles, Sachsenring, nu m-am așteptat niciodată să câștig pe acest tip de circuit. Și, bineînțeles, toate victoriile, podiumurile, cursa de la Mugello, unde m-am luptat tot weekendul. Așadar, au fost curse destul de bune în Europa”. Fabio Quartararo a semnat recent un nou contract pe doi ani pentru a rămâne la Yamaha până la sfârșitul anului 2024.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss