More

  Latest Posts

  Quartararo: presiunea titlului MotoGP nu se află asupra mea

  Fabio Quartararo, de la Petronas SRT, spune că presiunea din cursa pentru titlul MotoGP din 2020 „nu prea este pe mine”, ci este mai mult asupra rivalilor din echipa de uzină. Quartararo a înregistrat cel mai prost final din MotoGP duminică la Marele Premiu al Aragonului ca urmare a unei probleme cu presiunea pneului, care l-a trimis pe locul 18.

  Cu Joan Mir recuperând din dezavantaj, Quartararo a pierdut din nou conducerea campionatului și este acum la șase puncte în spatele spaniolului. După ce a condus campionatul cu 10 puncte înaintea rundei din Aragon, Quartararo insistă că „ziua dezastrului” nu a adăugat presiune asupra lui în cursa pentru titlu, deoarece „nu sunt din echipa de uzină”.

  „Bineînțeles, mă bucur foarte mult că [Alex] Rins a câștigat, și [Danilo] Petrucci la Le Mans”, a răspuns el duminică. Dar, în cele din urmă, ceea ce contează sunt rezultatele noastre.”

  „Astăzi a fost o zi dezastruoasă și sunt trist să spun asta, dar ar fi fost și mai rău dacă Mir ar fi câștigat, Maverick ar fi fost al doilea, Dovi al treilea.”

  “Dar, cu tot ce a fost negativ, trebuie să ne gândim la unicul pozitiv și acesta este faptul că atât Alex (Rins), cât și Marquez termină în fața lui Joan. Dar, în cele din urmă, presiunea nu este cu adevărat asupra mea. Conduceam campionatul, dar echipa s-a născut anul trecut, este al doilea an și nu sunt în echipa de uzină.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss