GP24 Media

LATEST POSTS

Quartararo: presiunea titlului MotoGP nu se află asupra mea

Vizualizări: 15323

Fabio Quartararo, de la Petronas SRT, spune că presiunea din cursa pentru titlul MotoGP din 2020 „nu prea este pe mine”, ci este mai mult asupra rivalilor din echipa de uzină. Quartararo a înregistrat cel mai prost final din MotoGP duminică la Marele Premiu al Aragonului ca urmare a unei probleme cu presiunea pneului, care l-a trimis pe locul 18.

Cu Joan Mir recuperând din dezavantaj, Quartararo a pierdut din nou conducerea campionatului și este acum la șase puncte în spatele spaniolului. După ce a condus campionatul cu 10 puncte înaintea rundei din Aragon, Quartararo insistă că „ziua dezastrului” nu a adăugat presiune asupra lui în cursa pentru titlu, deoarece „nu sunt din echipa de uzină”.

„Bineînțeles, mă bucur foarte mult că [Alex] Rins a câștigat, și [Danilo] Petrucci la Le Mans”, a răspuns el duminică. Dar, în cele din urmă, ceea ce contează sunt rezultatele noastre.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Astăzi a fost o zi dezastruoasă și sunt trist să spun asta, dar ar fi fost și mai rău dacă Mir ar fi câștigat, Maverick ar fi fost al doilea, Dovi al treilea.”

“Dar, cu tot ce a fost negativ, trebuie să ne gândim la unicul pozitiv și acesta este faptul că atât Alex (Rins), cât și Marquez termină în fața lui Joan. Dar, în cele din urmă, presiunea nu este cu adevărat asupra mea. Conduceam campionatul, dar echipa s-a născut anul trecut, este al doilea an și nu sunt în echipa de uzină.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES