Latest Posts

Quartararo: presiunea titlului MotoGP nu se află asupra mea

Vizualizări: 16049

Fabio Quartararo, de la Petronas SRT, spune că presiunea din cursa pentru titlul MotoGP din 2020 „nu prea este pe mine”, ci este mai mult asupra rivalilor din echipa de uzină. Quartararo a înregistrat cel mai prost final din MotoGP duminică la Marele Premiu al Aragonului ca urmare a unei probleme cu presiunea pneului, care l-a trimis pe locul 18.

Cu Joan Mir recuperând din dezavantaj, Quartararo a pierdut din nou conducerea campionatului și este acum la șase puncte în spatele spaniolului. După ce a condus campionatul cu 10 puncte înaintea rundei din Aragon, Quartararo insistă că „ziua dezastrului” nu a adăugat presiune asupra lui în cursa pentru titlu, deoarece „nu sunt din echipa de uzină”.

„Bineînțeles, mă bucur foarte mult că [Alex] Rins a câștigat, și [Danilo] Petrucci la Le Mans”, a răspuns el duminică. Dar, în cele din urmă, ceea ce contează sunt rezultatele noastre.”

„Astăzi a fost o zi dezastruoasă și sunt trist să spun asta, dar ar fi fost și mai rău dacă Mir ar fi câștigat, Maverick ar fi fost al doilea, Dovi al treilea.”

“Dar, cu tot ce a fost negativ, trebuie să ne gândim la unicul pozitiv și acesta este faptul că atât Alex (Rins), cât și Marquez termină în fața lui Joan. Dar, în cele din urmă, presiunea nu este cu adevărat asupra mea. Conduceam campionatul, dar echipa s-a născut anul trecut, este al doilea an și nu sunt în echipa de uzină.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss