Latest Posts

Quartararo nu se gândește neapărat să îl învingă pe Vinales

Vizualizări: 10512

Fabio Quartararo spune că nu se gândește neapărat să își învingă viitorul coechipier de la Yamaha (Maverick Vinales), în acest sezon. Cei doi vor concura pentru echipa de uzină în 2021 și 2022. Deși a avut un debut puternic în 2019 cu Petronas SRT, Quartararo a reușit să se claseze pe podium doar de 7 ori, fară vreo victorie, în timp ce Vinales a câștigat de 2 ori și a terminat sezonul trecut pe locul 3.

În acest an, Quartararo a obținut trei victorii și este liderul clasamentului, cu un avantaj de 8 puncte, iar Vinales a reușit să îl întreacă pe circuit doar o dată, când a câștigat GP-ul Emilia Romagna.

Pilotul francez a menționat luna aceasta că nu este foarte interesat de poziția sa în comparație cu Maverick și crede că Yamaha îi recunoaște potențialul.

„Nu sunt foarte atent la viitorul meu coechipier acum. La începutul sezonului a spus că cine va încheia pe primul loc vă fi Yamaha-ul mai important, dar nu consider asta. Eu îmi fac doar treaba.”

„Nu există doar Yamaha în padoc: sunt și Suzuki, Ducati, KTM, Aprilia. Deci trebuie să fii perfect, dacă vrei să fii mai bun decât ceilalți. Nu sunt focusat pe Maverick.”

„Cred că Yamaha m-a dorit pentru că fac o treabă bună cu motocicleta sa. Sunt conștienți că pot să mă lupt să rămân în top.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Quartararo este sigur că doar propria performanță îl poate ridica, orice alt aspect reprezintă o distragere.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss