More

  Latest Posts

  Quartararo nu se gândește neapărat să îl învingă pe Vinales

  Fabio Quartararo spune că nu se gândește neapărat să își învingă viitorul coechipier de la Yamaha (Maverick Vinales), în acest sezon. Cei doi vor concura pentru echipa de uzină în 2021 și 2022. Deși a avut un debut puternic în 2019 cu Petronas SRT, Quartararo a reușit să se claseze pe podium doar de 7 ori, fară vreo victorie, în timp ce Vinales a câștigat de 2 ori și a terminat sezonul trecut pe locul 3.

  În acest an, Quartararo a obținut trei victorii și este liderul clasamentului, cu un avantaj de 8 puncte, iar Vinales a reușit să îl întreacă pe circuit doar o dată, când a câștigat GP-ul Emilia Romagna.

  Pilotul francez a menționat luna aceasta că nu este foarte interesat de poziția sa în comparație cu Maverick și crede că Yamaha îi recunoaște potențialul.

  „Nu sunt foarte atent la viitorul meu coechipier acum. La începutul sezonului a spus că cine va încheia pe primul loc vă fi Yamaha-ul mai important, dar nu consider asta. Eu îmi fac doar treaba.”

  „Nu există doar Yamaha în padoc: sunt și Suzuki, Ducati, KTM, Aprilia. Deci trebuie să fii perfect, dacă vrei să fii mai bun decât ceilalți. Nu sunt focusat pe Maverick.”

  „Cred că Yamaha m-a dorit pentru că fac o treabă bună cu motocicleta sa. Sunt conștienți că pot să mă lupt să rămân în top.”

  Quartararo este sigur că doar propria performanță îl poate ridica, orice alt aspect reprezintă o distragere.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss