GP24 Media

LATEST POSTS

Quartararo nu-l poate înlocui pe Rossi la Yamaha

Vizualizări: 10500

Fabio Quartararo recunoaște că nu îl poate înlocui pe Valentino Rossi, anul viitor când îi preia pozitia în echipa de uzină a celor de la Yamaha. Pur și simplu îi „ia motorul”. Rossi, care este de 9 ori campion mondial în MotoGP, va face schimb de locuri în 2021 cu Fabio, trecând la Petronas SRT.

Yamaha a semnat cu Quartararo, în urma interesului pe care îl avea și Ducati pentru el în anul de debut (2019), pe când Rossi nu era încă hotărât legat de viitorul său. Contractul francezului cu echipa de uzină, spune că acesta va fi coechipierul lui Maverick Vinales, până în 2022.

Quartararo a declarat în ianuarie că este „mulțumit” de încrederea pe care i-o oferă constructorul nipon, dar simte că „nimeni nu îi poate lua locul lui Rossi”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Am fost surprins deoarece a trebuit să fac alegerea destul de devreme, în acest sezon. Au fost discuții chiar și la sfârșitul anului trecut. Dar e bine. Mă bucur că Yamaha își pune încrederea în mine pentru următorii doi ani.”

„Va fi foarte ciudat să am motocicleta lui Vale- nu locul- motocicleta. Mă bucur, e o onoare, dar până atunci, trebuie să rămân focusat pe anul acesta. Nu îl pot înlocui pe Valentino, până la urma el e Valentino Rossi. Îi iau motorul (chiar dacă va fi unul nou), dar nu locul.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Locul său încă e la Yamaha, aici a făcut istorie, au petrecut 10 ani împreună. Deci, din punctul meu de vedere, locul său nu poate fi ocupat de nimeni, va fi aici mereu.”

Fabio a reușit să își aducă echipa cu el pentru următorul sezon, desi îi va avea doar pe David Munoz (șeful de echipă), Matteo Flamigni (analist) și Idalio Gavira (Antrenor).

Rossi are noul contract valabil pentru un singur an, deși el a cerut 2, dar șeful Yamaha, Lin Jarvis, a explicat că aspectul acesta ține de alte detalii tehnice, deoarece echipa (SRT), are contract cu MotoGP doar până la finalul lui 2021.

Quartararo conduce lupta pentru titlu în 2020 cu 8 puncte, după ce a obținut cea de-a 3-a victorie din acest an în Catalunia, în timp ce Rossi recunoaște că speranțele sale la titlu s-au dizolvat complet.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES