GP24 Media

LATEST POSTS

Quartararo “nu este la limita reală” a motocicletei Yamaha MotoGP în Qatar.

Quartararo
Vizualizări: 12175

Fabio Quartararo, campionul mondial în exercițiu la MotoGP, spune că vineri, la Marele Premiu al Qatarului, a fost “greu” și că în prezent “nu se află la adevărata noastră limită” de pe Yamaha 2022.

Quartararo și-a petrecut iarna plângându-se de lipsa de dezvoltare a motorului Yamaha, iar deficitul de viteză maximă de anul trecut a rămas. Vineri, în Qatar, Quartararo a fost ultimul în capcanele de viteză și este cu peste 10 km/h mai lent decât Alex Rins, liderul antrenamentelor, pe Suzuki – care are un motor cu patru cilindri în linie ca și Yamaha. Quartararo a fost al optulea pe foaia de timp combinată, la peste patru zecimi de Rins, și admite că îi “lipsește ceva ciudat” pe Yamaha 2022 în prezent.

Quartararo

„Pentru mine, în acest moment, mă simt diferit”, a spus Quartararo. „Nu mă simt atât de confortabil pentru că într-un tur, chiar și în test, nu m-am simțit atât de bine. Dar astăzi mi-a lipsit ceva ciudat”. „Am fost rapid în primele două sectoare, dar am ratat ceva și trebuie să înțelegem de ce și trebuie să rezolvăm mâine, pentru că nu suntem extrem de siguri pentru Q2. Așadar, vom vedea dacă vom face un time-attack sau nu”.

„Mă simt la limită, dar nu suntem la adevărata noastră limită. Astăzi am avut o zi grea pentru că nu am înțeles câteva lucruri și trebuie să verificăm datele și să le comparăm cu cele de anul trecut pentru a vedea ce s-a întâmplat”. Dar nu mă simt eu însumi ca și cum aș fi corect la limită în ceea ce privește timpul pe tur astăzi.„Mă simt la limită, dar pentru că ne-am luptat. Am avut o zi grea, dar aceasta este prima noastră zi în Qatar, în mod normal avem un test, iar astăzi a fost un pic mai greu”.

Quartararo

Când a fost întrebat dacă deficitul de viteză maximă a fost ceea ce credea că va fi, Quartararo a adăugat: “Este ceea ce mă așteptam. Astăzi a fost o zi grea, nu m-am simțit prea bine pe bicicletă, ca să fiu sincer. „Așadar, trebuie să găsim o modalitate de a ne îmbunătăți. Dar viteza nu este o surpriză”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Coechipierul său Franco Morbidelli a fost cea mai rapidă Yamaha vineri în Qatar, pe locul cinci, și a fost mult mai sus în clasamentul vitezei maxime decât Quartararo. După ce a pilotat o motocicletă 2019 din 2020, Morbidelli a simțit că astăzi a fost “o zi fericită” în ceea ce privește viteza maximă pe care o poate atinge.

Quartararo

 

„În fiecare an pe care l-am făcut în MotoGP, am fost pe ultimul loc în ceea ce privește viteza maximă”, a spus Morbidelli. „La prima mea cursă adevărată cu echipa de uzină, sunt la jumătatea plutonului în clasamentul vitezei”. „Așa că, personal, trebuie să fiu mulțumit de viteza maximă. Cu siguranță, gândindu-ne la nivel general și gândindu-ne la nivel de uzină, trebuie să ne îmbunătățim”. „Dar, pentru mine personal, astăzi este o zi fericită în ceea ce privește viteza maximă”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES