More

  Latest Posts

  Quartararo în frunte la Le Mans

  Liderul clasamentului, a fost cel mai rapid în FP3 în GP-ul Frantei, surclasandu-i pe Oliveira și Morbidelli. După un incident, Mir a rămas doar pe poziția a 12-a. Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), erou national și lider în lupta pentru titlul MotoGP, a încheiat ultima sesiune de antrenamente primul. Francezul a scos 1:32.319 pe tur, sâmbăta dimineața, fiind cu 0.130 mai rapid decât Miguel Oliveira (Red Bull KTM Tech3). Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) a completat top 3.

  Joan Mir (Team Suzuki Ecstar), locul doi în clasament, a avut un accident la finalul sesiunii, și a pierdut top 10. El va trebui să ia parte la prima sesiune de calificări dupamasa.

  FP3 a avut loc în condiții excelente, cu soare, revansandu-se parcă pentru vremea rea din FP2. A fost vital pentru competitori să încerce să scoată un timp cât mai bun pe tur, pentru a prinde top 10, și a ajunge direct în Q2, dar și pentru a strânge date relevante ca să ajute echipele.

  A fost o sesiune plină de incidente pentru mulți piloți. Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) și Alex Marquez (Repsol Honda Team), au avut probleme în virajul 3, ieșind în afara circuitului, dar din fericire ambii sunt bine.

  Poate că a fost însorit la Le Mans, dar nu a fost nici pe departe cald, de aceea piloții nu au reușit să pună temperatură în pneuri, motiv pentru care mulți au folosit varianta soft în această dimineața.

  La ieșirea pe circuit cu pneuri proaspete, Miller a avut probleme în virajul 8, rezultând într-o coliziune masivă (pilotul se simte bine). Rossi a avut parte de propriul incident în virajul 4, înainte ca Mir să iasă de pe pistă în virajul 3, acest accident venind ca un dezavantaj în lupta pentru titlu.

  Finalul sesiunii i-a găsit pe Quartararo, Oliveira și Morbidelli în top 3, cu Miller venind foarte aproape pe locul 4. Crutchlow, care concurează accidentat, a reușit o clasare magnifică pe poziția a 5a, înaintea lui Zarco și Rossi. Vinales, Espargaro și Dovizioso, sunt ultimii care s-au calificat automat în Q2.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss